Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kezdi most valaki a Gastroyal...

Kezdi most valaki a Gastroyal zsírégető (ABC) diétát? Jókat hallottam róla.

Figyelt kérdés
Jó lenne tapasztalatokat cserélni, én ma ettem először!
2011. márc. 16. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

sajnos nincs annyi pénzen, pedig szívesen kipróbálnám.

És milyen volt? Mi volt a mai kaja?

2011. márc. 16. 17:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is drágállom, de ha azt veszed, boltba be sem teszem a lábam:-)És bármit adnék érte, ha ledobnám azt a 15 kilót, ami rajtam van... Nagyon finom volt, de kicsit kevés. Alig várom a vacsit...Olyan töltött káposzta-féle volt az ebéd, de kínai.(káposztás tekercs volt a neve), uborkasaláta uzsira, de kb 10 karika ubi...Vacsira meg karfiolpüré és kifli lesz. A fő bajom, hogy nassolós vagyok, főleg, mikor hazajön a férjem, és együtt eszünk...
2011. márc. 16. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Az a baj ezekkel az étrendekkel, hogy nincsenek személyre szabva. Abba gondolj bele, hogy nem ugyanannyi ételre van szüksége annak, akin +40 kg van, mint akin +10 kg, így nagyon nem okés ez az étrend. Persze a saját döntésed, de sokkal hatásosabb lenne saját étrenddel, saját ételekkel, mégha boltba is kell járni meg főzni, mint ezzel. Ha segítségre van szükséged, szívesen összeírok egy alap étrendet, amit tudsz követni. Inkább rászánom az estém, minthogy a végén még egy ember izmot veszítsen itt nekem :). Nyugodtan írj rám mailt, s remélem nem vetted sértésnek az írtakat, csak segíteni szeretnék.
2011. márc. 16. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából tisztában vagyok vele, hogy nem ez a legjobb megoldás.Az utóbbi fél évben sok mindent kipróbáltam, és arra jöttem rá, hogy ha nem szigorúak a szabályok, nem tudom betartani, és az eredmény+4kiló. Ezért gondoltam, hogy egy ilyen szigorú diétával kezdek, és ha már beindult, az talán ad némi erőt ahhoz, hogy ne adjam fel. Hosszútávon mindenképpen egy olyan diétát szeretnék csinálni, ami az egészséges étrenden és mozgáson alapul. Csak kezdésnek, önbizalomnövelésnek szeretném, ha lemenne pár kiló. És mivel eddig nem mentem semmire, ez jó ötletnek tűnt.
2011. márc. 16. 20:29
 5/9 anonim válasza:
én is tegnap kezdtem. :) lúgosító menüt rendeltem. Még nem döntöttem l, hogy jövő héten mit egyek. A Hoxán csináltam egy fórumot, privátban átküldöm a linket, nehogy rklámnak vegyék. :)
2011. márc. 17. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi:-)
2011. márc. 17. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Átküldted? NEm jött semmi eddig:-(
2011. márc. 17. 20:28
 8/9 anonim válasza:
újra küldtem, ha nem megy, akkor írj nekem és emailen küldöm
2011. márc. 18. 14:41
 9/9 anonim válasza:

Én ugyan nem most kezdtem, de én is a lúgosítással kezdtem annak idején (1 évvel ezelőtt). Nekem 4 kg mínusz volt az eredménye a 4-5 napi lúgosításnak (attól függetlenül, hogy "csak" 15-20 kg súlyfelesleggel rendelkeztem!).

Ez annyira meghozta a kedvemet, hogy utána még elszántabb voltam, mint előtte, mert láttam, hogy működik.

Szerintem érdemes kipróbálni nemcsak a lúgosító étrendet, hanem a kevésbé drasztikus, de nagyon hatásos Best of-ot és/vagy a B-szakaszos étrendeket is!

2011. ápr. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!