A Gastroyal Zsírégető diétája (Zsírégető Klub) valóban eredményes?
Tudod ez mindig attól függ,hogy mihez képest.
Ha testépítő versenyre szálkásítasz,lehet,hogy nem az igazi.
De ha jelentős túlsúlyod van,akkor bármilyen szénhidrát csökkentett étrend megteszi.
Én még tavasszal csináltam körülbelül egy hónapig, és azt hiszem, hogy most elkezdem még egyszer. 92kg voltam és lefogytam 80kg-ra. Jelenleg is tartom ezt a súlyt. Én főleg a lúgosító ételektől fogytam, sőt szinte csak attól de elég gyorsan és látványosan. A kaják nem olyan vészesek, sőt mennyiségre teljesen kielégítő volt számomra, voltak amik kevésbé ízlettek, voltak amik jobban.
Szóval összevetve eredményes volt.
Én saját tapasztalatból tudom mondani, hogy eredményes és tartós fogyást lehet elérni. Nekem 21 kg-tól sikerült megszabadulnom. A fogyókúrát 1 évvel ezelőtt kezdtem el és 4-5 hónap alatt értem el az álomsúlyomat. Ezt azóta is tartom.
Mindenkinek ajánlom, próbálja ki!
Én is fogytam a Zsírégető Klub étrendjeinek segítségével és rajtam kívül még nagyon sokan. A sikersztorijuk is fent van a www.zsiregetoklub.hu weboldalon, meg lehet nézni.
Nagyon sokféle étrend közül lehet választani, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!