Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak csak a hasamrol...

Hogy fogyjak csak a hasamrol és a derekrol?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és bár 173 cm és kb 55 kg a hasamon elég méretes úszogummi van:S A meleim elég kicsik igy ilyen fogyókurával nem merek probálkozni nehogy eltünjön teljesen :( Milyen gyakorlatot végezzek?
2009. febr. 21. 21:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Utolsóként írtad, hogy zsírod vagy, akkor feltételezem, hogy izom, ennyi súlynál, nem igazán van rajtad.

Egy nálamnál jobban értő embertől olvastam egyszer, hogy ha nincs valakin egy bizonyos mennyiségű izom, akkor a szervezet egyáltalán nem égeti el a zsírt...a biológiáját nem tudom, biztos utána lehet olvasni egy kis guglizással.

Esetleg ha vkinek van véleménye, lécci írja le.

2009. febr. 24. 21:11
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nincs zsír, inkább valami kis löttyedtség lehet. Arra nagyon jók ezek a gyakorlatok.
2009. febr. 25. 10:38
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem a szobabicó kezd segíteni, 12 napja napi 1 órát tekerek esténként, kezdett formásodni a hasam, a csípőm, sőt a combjaimon is kezd látszódni.
2009. febr. 25. 11:14
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
ja és a derekamon is látszik, ha kilókba nem is ment le sok, de a tükörben már látszik a szobabicózás eredménye.
2009. febr. 25. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!