Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak csak a hasamrol...

Hogy fogyjak csak a hasamrol és a derekrol?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és bár 173 cm és kb 55 kg a hasamon elég méretes úszogummi van:S A meleim elég kicsik igy ilyen fogyókurával nem merek probálkozni nehogy eltünjön teljesen :( Milyen gyakorlatot végezzek?
2009. febr. 21. 21:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A méreteim: a melbőségem 81 (asszem érthető h nem akarok fogyozni), a derakam a legkarcsúbb pontján 64, a problámás területen(köldököm alatt kb 2 cm) 79(!), a csípöm 90. Megnéztem azt a kalkulátort amit az utosó válaszadó ajánlot és a szerint 70 kg-nek kéne lennem.
2009. febr. 23. 20:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

Én vagyoka 21:11-es hozzászóló.

Egy szóval sem írtam, hogy ne sportolj, sőt! Pontosan a sportolást javasoltam, kérlek olvasd el még1x a hozzászólásom. :)

Ne félj, ahol nincs, onnan nem fog lemenni ;)

2009. febr. 23. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Bocs, mégvmi:

Az idióta testömegindex, meg BMI, meg mittomén milyen számolgatásokat felejtsd el. Nagyon-nagyon nem mindegy, hogy az a bizonyos 55 kiló micsoda, izom vagy zsír.

Az izom 10x nehezebb, mint a zsír. Vagyis: 10 liter zsírt leadsz, és 1 liter izmot felszedsz, súlyra ugyanott vagy, nem? De az esztétika teljesen már. Az esztétika a fontos.

Sok sikert a célod megvalósításához.

2009. febr. 23. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

valamit elnéztél, mert nekem a te adataiddal 58,6 kg jött ki a kalkulátorral.Be kell állítani az életkort a magasságot, a nemet.

Van egy kis pocakod?

Nem csak rossz tartás? Mindig ilyen volt?

Szerintem a hasizomerősítés csak jót tehet.

2009. febr. 23. 22:50
 15/24 anonim ***** válasza:
51%

Nem, rosszul emlékeztem az ideális súlyod 59,35 kg

Biztos hogy rajtad egy deka zsír sincs.

Az szerintem a hasad.Nem leszel mindig olyan, mint egy gyereklány, ez szerintem a nőiesedés jele.

Van akinek van egy kis pocija, az szép.

Inkább legyen, minthogy valami anorexiát kapj itt nekem!

Ha tudsz, íratkozz be hastáncra, az az összes hasizmot megdolgoztatja, de nőiesen. Előkészít a szülésre és a nemi életre is, és szép, nőies mozgást ad. Nem könnyű ám!

És eszedbe ne jusson fogyni, nekem elhiheted, lemegy az onnan, ahonnan nem szeretnéd. Inkább fel kéne szedned 3-4 kg-ot, hátha cicire menne, meg arcra, eljön az a pont, tapasztalat. És úgy a derekat karcsúbbnak mutatja.

A derekad elég karcsú különben.

Nekem is mindig volt némi hasam, 50 kilósan is, nem háj, csak olyan az alakom. Kerek a hasam.

Szerintem ezeket a véleményezéseket felejtsd el, és gyakorolj!

A tornatanár szívesen segít, ha ciki, odamehettek 3-asban is.

2009. febr. 23. 23:00
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Ja, még annyit, hogy másnak se biztos, hogy akkora a melle, de egy jó melltartó csodákat tehet. Próbálj fel valami jóbbféléket is! Mert az egész alakot együtt nézzük. A has is jobban mutat. Csak a torna mellé: Hasleszorítós szabású sötét alj, feltűnő felső, érdekes fülbevaló és frizura, az arcra tereli a figyelmet és voalá! -5kg 5 perc alatt.
2009. febr. 23. 23:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

21:11-es válaszolónál a pont!

Érdemes elolvasni őt újra.:)

-személyi edző-

2009. febr. 24. 10:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Off! Csak az edzőknek:

DE nincs rajta háj !!!!! Értsétek már meg!!!

Megőrülök!!!!! Milyen háj van egy 55kg-os 173 cm-es lányon? Lehetetlen! Kerek a hasa, mert nőiesedik, és még nem szokta meg. keresi a gyermeki formákat. Az 55 kg-os háj alól ki fog látszani a kockahas, nyugodj meg!

2009. febr. 24. 11:33
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
a személyi edző vagyok, utolsónak: igazad van, de a kérdés nem ez volt. (sajnos...)
2009. febr. 24. 17:08
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, a 21:11töl elnézést, elolvastam mégegyszer. Tényleg szégyelem magam figyelmetlenségem miatt:(.

De egy vmit most megnt nem értek..mi az h keresem a gyermeki formákat? ha leülök egy akkora úszogumi döl ki a hasaböl, h juj...és vannak felnöttt és korombeli nök akinek teljesen lapos a hasuk....nekem még ha állok akor is kidudorodik alul....

Köszönöm mindenkinek a választ, tortánzi ogik:)

2009. febr. 24. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!