Ha az anorexiások tudnak csontsoványak lenni akkor az én combomnak is vékonyodnia KELL, nem?
Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy 164/52 kilóval 58cm a combom átmérője! Már tornázni se merek, pedig szeretek de nem akarom, hogy még izmosabb legyek. Vajon ha koplalnék vékonyodna a combom? Van rajta háj, kézzel fogható, mi az hogy nem megy le?!2011. márc. 16. 12:26
11/15 anonim válasza:
171cm vagyok,a combom a legvastagabb helyen 45cm..szerintem nem vékony.
12/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem erre irányult a kérdésem, hogy kinek mekkora, mert ezzel nem megyek többre, de teljesen lényegtelen majd kitapasztalom egyedül hogy fogyjak belőle.
2011. márc. 16. 19:26
13/15 anonim válasza:
Szia! Én a futást/kocogást tudnám azért ajánlani, nekem 2 hónap alatt -5 cm lement combokból, mert engem is ez a rész idegesített a legjobban.
14/15 anonim válasza:
16:39 szellemeskedés helyett figyelhetnél jobban matekórán. kerület/3,14=átmérő.
Egyébként a kérdező valószínűleg a kerületre gondolt.
A kérdésre válaszolva az genetika, hogy hol mennyi izom van, ezeket nem célszerű elsorvasztani, fogadd el magad ilyennek.
Ha végleg nem kapsz magadra ruhát akkor egy varrónő segíthet rajtad.
15/15 A kérdező kommentje:
Amikor még 70 kiló voltam csak varrattatott nadrágokban jártam. Ezért gondoltam arra, hogy -18 kiló után talán megérdemlem, hogy én is rendes nadrágokat választhassak. :)
Köszönöm a segítségeket.
2011. márc. 17. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!