Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy? Sokat kellene...

Miért nem megy? Sokat kellene fogynom de valahogy nem megy, miért?

Figyelt kérdés
2-3 hete "diétázom", kevesebb ch és zsír + 6 napja minden nap 50 perc ellipszis tréner-en edzek, a mérleg mégsem mozdul, pedig lenne miből, 110kg vagyok jelenleg szülés után 4 hónappal, lassan elmegy az erőm úgyhogy nincs eredménye a dolognak. Mit tegyek, vagy mit csinálhatok rosszul ???
2011. márc. 16. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ird le, hogy hogyan étkezel? Ez is fontos.
2011. márc. 16. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
én se fogytam még én is 4 honapja szültem és kb én is 100 kg vagyok. engem awal probálnak nyugtatni hogy idő kell neki.szörnyen bosszant.mást nem tudok mondani csak azt hogy nugi lehet hogy tényleg csak idő kell neki.test alkatol is füg meg attol is hogy lehet hogy te is olyan vagy mint én hogy hajlamos vagy hízni és igy még nehezebb.
2011. márc. 16. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 2-3 hét alatt ha odafigyel, hogy kevesebbet eszik, akkor már lehet 1-2kilóval kevesebbet mutatna a mérleg. Ezért én is azt mondom lehet az étrenddel van a baj.
2011. márc. 16. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:

A mai kajám:

reggeli kb 6:30kor: nagyon gyors gyerekkel a kézben bölcsibe sietve egy kb 3x3cm kocka rizskók, hétvégén én készítettem édesítőszerrel, barna rizsből és Norbi lisztből. + egy kanál áfonyás diétás lekvár.

ebéd kb 11:00kor bolonyai spagetti Norbi s.tésztával zsírszegény sajt a tetején, darált pulykahúsból.

vacsi kb:16:30kor: 2 db rántott csirke, aminek a panírja szezám mag + Norbi liszt + 1 ek zsemlemorzsa, sütőben sütve szóval olajat nem látott csak annyit amennyit a jénai kikenéséhez tettem. ehhez saláta: paradicsom fejes saláta lila hagyma pici só.

Ma még nem edzettem de babakocsi tologatás sétálás volt kb 1,5 óra

Ennyi ez így nagyon rossz?

2011. márc. 16. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

sztem attol h "norbi"..... ne....

vedd rá magad , h igen is egészségesen . pl rántottat hust ne.. föleg ne délután. ha norbizolt azt is csak 12ig ehetnéd meg

probáld rávenni magad a zöldség ilyenekere...

én is most ezen a terápián vagyok:)

sok sikert

2011. márc. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!