Görkori? Ez is megteszi?
Nagyon jó idő lett hirtelen, már többször is voltam görkorizni. Egészen a szenvedélyemmé vált :PP :DD De futni is szeretek.. csak valahogy soha nem tudom rávenni magam, hogy most futni menjek.. :( A görkori is van olyan jó, mint a futás? Vagy nem annyira?
Köszönöm ;)
Aha. :))
De ha fogyni szeretnék, mozgásnak melyik jobb?
Ööö...:D
Hát énis szeretek jégkorizni, de elég nagy a kettő között a különbség. Igazad van, hogy a jégkori jobban csúszik :D
Én először nehezen tanultam meg görkorizni, mert féltem a lejtőktől meg attól, hogy elesek :D De mosmár jobban megy, és tök jó dolog, pl ha kapcsolsz zenét, süt a nap, barátnőkkel/barátokkal vagy, hülyültök,(nem buksz fel xD) görkorizás közben. :D
Én is jégkoriról álltam át. Repedt, kátyús útburkolatra ne fuss rá, egyébként ha tudsz korizni, akkor nehéz elesni vele.
Az Andrássyn tanultam, szerintem pont letojta mindenki, hogy hogyan csinálom.
A Városligetben sikerült egy hatalmasat esni (sötétedés után nem vettem észre egy ágdarabot és rágurultam). Rögtön rohantak oda, idegenek is, egy biciklis sráctól még raptapaszt is kaptam. Engem csak a velem levő férjem röhögött ki utólag, mert előrefelé, de mégis seggre estem és ott nyúztam le a bőrt, nem a térdemről - pedig ott kereste mindenki a sérülést.
Nekem az nagyon bevált, hogy ha eltaknyolok, akkor röhögök magamon. Más nem nevetett még ki, inkább jöttek felsegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!