Szerintetek az igaz, hogy a túlzott ásványvízfogyasztás, vagy a csapvíz fogyasztása is hizlal? :O (interneten volt)
Utána olvastam kicsit,mert először újságban olvastam,hogy a csapvíz fogyasztása néhány nő hormonára hízással járhat:S
Ez mennyire lehet igaz?
Interneten pedig az volt,hogy a túlzott ásványvíz fogyasztás is. Ezt a kérdést főleg azért tettem fel,mert azt mondják,hogy aki fogyózik igyon minél több vizet...
Most akkor hogy van ez?
Előre is köszi!
Aki ezt kitalálta annak lenyomnék a torkán legalább 4 liter vizet:D Uramisten basszus tényleg ennyi erővel a levegő is hízlal..
Nem a víztől híznak az emberek hanem a fehér liszttől és a cukortól.
csak annyira, mint a levegő XD istenem, a fogyókúrák alapja a sok vízfogyasztás és a mozgás, mert eza kettő serkenti az anyagcserét legjobban! áhh, de hülyék vannak...
16:58 -> ugyan, a 4 liter csak az ajánlott kétszerese xD gonoszkodjunk, legyen az több is >:] hehehe
Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki a víztől vagy az ásványoktól hízott volna meg.
De ha egyszer kiderül, hogy a víz mégis hízlal, mit csinálunk? Nem iszunk? :D
Szerintem Norbi azért mondta ezt hogy az ő 0 kalóriás fogyasztó Norbi vizét vegyük. :D
Egyébként meg nem hizlal a víz, micsoda hülyeség ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!