Meilyk a leges legjobb fogyókúrás tabletta vagy gyógyszer ami olcsó is?
a legjobb a víz.
5km futás után.
És csak akkor hat ha megállás nélkül, legalább heti 4szer beszeded.
korpatabletta... jesszus
Figyelj már drága, szerinted az emberek viccből járnak fitnessre meg konditerembe meg kocogni?
a szó "fogyókúrás" értelmében nem létezik tabletta. illetve ráírják persze, de valahol a használati útmutatóban az is benne van, hogy megfelelő étrend és SPORT nélkül khm.. sz*rt sem ér. Ezek után, előbb az a kérdés, hogy milyen sportolási lehetőségeid vannak, mi lenne a megfelelő étrend azzal együtt h nem zabálsz, és max utána az étrendkiegészítő, ami szvsz egy mentális segítség csak, de nem ezzel kezdődik.
Gyógyszer? Atyavilág, hogy már a fogyáshoz is gyógyszer kell? Hát hajrá, szép leszel és egészséges...
Szia!
Úgy látom sokan nem a kérdésedre válaszoltak, csak az észt próbálják osztani.
Én a komoly választ egy viccel próbálom bevezetni:
"A megrendelő 3 féle szolgáltatás közül választhat kettőt. A három lehetőség: gyors, jó, és olcsó.
A jó és olcsó nem gyors. A gyors és olcsó nem jó. A gyors és jó nem olcsó!"
Valahogy így van ez a fogyasztószerekkel is. Az agyonreklámozott szerek általában hatástalanok, de létezik olyan kizárólag gyógynövényekből álló szer amelyik egészséges és valóban hatásos, ez azonban nem a "Tesco gazdaságos" árkategóriában keresendő. (Ennek ellenére nyugodt szívvel mondhatom, hogy "olcsó", ha a hatástalan szerekre és módszerekre kidobott pénzzel hasonlítjuk össze az árát.) Amióta ezt szedem kevesebbet kell kajára költeni, ezt is érdemes figyelembe venni amikor az árról beszélünk.
Hát, szerintem kevés pénzért nem kapsz még tablettát se max. gyógyteát de abból van több féle is.
A vörös tea 680 Ft
legalábbis én itt ennyiért találtam, remélem nem elírás.
Azt írják valami egzotikus növény ami csak 1 helyen terem a világon és nagyon jó hatása van!
Tudom tablettát akartál de aki olcsót akar az kössön kompromisszumot! Én azt tenném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!