Nagyon éhes vagyok, ma ettem két pogit és két szem natur vizben fött krumplit, szerintetek? :-/
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:16
1/7 anonim válasza:
Diétáznod kellene nem koplalnod. Szerintem.
2/7 anonim válasza:
hülye vagy :D
nem ez a diéta h éhezel...:) én is diétázom
de a ZSÍRBOL ÉS SZÉNHIDRÁTBOL fogysz.:D egyél. de valami levest v könnyebb kaját :) és napi 5x egyél
3/7 anonim válasza:
És most csodálkozol, hogy éhes vagy?
4/7 anonim válasza:
Szimplán nem vagy normális, ne is haragudj. Koplalni nem szabad, mikor érti már meg végre ezt mindenki? Hány ilyen kérdés lesz még mire eljut mindenki agyáig hogy a szervezet nem hagyja büntetlenül az efféle őrültségeket. Diétázni szabad, de azt is csak dietetikus által egyénre szabottan, legtöbbször ellenőrzés mellett. De nem az én szervezetem, rombolja mindenki ahogy akarja.
5/7 anonim válasza:
Hát ez nem valami sok,és még csodálkozol hogy éhes vagy? :/
6/7 anonim válasza:
és hol lehet dietetikus által egyénre szabott diétát kérni ?
7/7 anonim válasza:
Magándietetikus van több is, én csak ilyet tudok, a neten több is található. Valószínű hogy a kórházaknak is van dietetikusa, de én csak magánhoz jártam, és az én problémámra tökéletes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!