Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon éhes vagyok, ma ettem...

Nagyon éhes vagyok, ma ettem két pogit és két szem natur vizben fött krumplit, szerintetek? :-/

Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Diétáznod kellene nem koplalnod. Szerintem.
2011. márc. 10. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

hülye vagy :D

nem ez a diéta h éhezel...:) én is diétázom

de a ZSÍRBOL ÉS SZÉNHIDRÁTBOL fogysz.:D egyél. de valami levest v könnyebb kaját :) és napi 5x egyél

2011. márc. 10. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
És most csodálkozol, hogy éhes vagy?
2011. márc. 10. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem vagy normális, ne is haragudj. Koplalni nem szabad, mikor érti már meg végre ezt mindenki? Hány ilyen kérdés lesz még mire eljut mindenki agyáig hogy a szervezet nem hagyja büntetlenül az efféle őrültségeket. Diétázni szabad, de azt is csak dietetikus által egyénre szabottan, legtöbbször ellenőrzés mellett. De nem az én szervezetem, rombolja mindenki ahogy akarja.
2011. márc. 10. 20:32
 5/7 anonim válasza:
Hát ez nem valami sok,és még csodálkozol hogy éhes vagy? :/
2011. márc. 10. 21:45
 6/7 anonim ***** válasza:
és hol lehet dietetikus által egyénre szabott diétát kérni ?
2011. márc. 10. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Magándietetikus van több is, én csak ilyet tudok, a neten több is található. Valószínű hogy a kórházaknak is van dietetikusa, de én csak magánhoz jártam, és az én problémámra tökéletes volt.
2011. márc. 10. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!