Mért nem fogyok a hasamból?
Figyelt kérdés
Sporttal (heti 4x1 óra futás) és egészséges életmóddal fogytam 6 kg-ot. A lábammal és a popsimmal teljes mértékben meg vagyok elégedve, de a hasam egyszerűen ugyanolyan löttyedt és húsos, mint előtte volt. Najó, azért abból is lement 1-2 centi, de ez messze nem annyi amennyit szerettem volna. Nem arról van szó hogy nem feszes, hanem hurkás.. Mit mozogjak vagy min változtassak hogy valahogy onnan is sikerüljön eltüntetni ami nem oda való?2011. márc. 9. 16:06
1/4 anonim válasza:
Mit ha én tettem föl fel ezt a kérdést?
2/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok...végre tök elégedett vagyok az alakommal, de ahasam, egy kész katasztrófa.
Hasprést szokták mondani, csak nem tudom mi az. Most nem is kérdezhetem meg mert most tettem fel kérdést másik kategóriában:D De ideírhatná valaki:)
3/4 anonim válasza:
második...beírtam googlebe és az 1. link..
nem cseszegetni akarlak de komolyan ennyire nehéz?
4/4 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a szervezet mindig onnan fogy, ahol a legvastagabb a zsírréteg, pl. comb. lehet onnan fogytál többet. Folytasd szorgalmasan és minden okés lesz. Egyébként, ha hasra edzzel, az meggyorsítja a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!