Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol van a túlsúly? Vagy van...

Hol van a túlsúly? Vagy van olyan, hogy valaki nehéz csontozatú?

Figyelt kérdés
Van egy érdekes kérdésem. A barátnőm mondta, hogy szeretne fogyókúrázni,leadni legalább 35 kg-t. Én majdnem elájultam, mert 168 centi, és kb 70 kg. Ezt meg is mondtam neki. Azt mondta, hogy nem 70 kg , hanem 90!!!!!!! NEm akartam elhinni, mivel sokkal vékonyabbnak tűnt a másik barátnőnknél, aki szintén 90 kg körül van. Ráállt a mérlegre és tényleg 90 kg. De hát hol van rajta ?????? Vagy tényleg van olyan, hogy valaki úgymond nehéz csontozatú???
2009. febr. 19. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
41%

Van a csontstruktúrák között különbség, de nem 5-10-20kg:D

Szép is lenne:DDDDD 1-2 kg nél több nem lehet az eltérés a csontok között. Lehet,h rajta másképp rakódott le, pl jobban eloszlott vagy egyéb. Bár 90kg azé meglátszik már 170cm alatt akárhogy is oszlik el...

2009. febr. 19. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 167 cm vagyok és 105 kiló. Mindenki a baráti körömból, családomból nem hisz többnek 80-nál. Mert nem nézek ki annyira kövérnek.

Nem tudom, miért van ez. Bár én egész életemben sportoltam. Most 34 éves vagyok és 21 éve evezek. Heti 7-8 edzésem van. Talán ezért látszom "soványabbnak", mert az izom nehezebb, de kevesebb helyet is foglal.

Lehet, a barátnődnél is ez a helyzet.

2009. febr. 19. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen van olyan, hogy nehéz csontozatú. Én 178 centi magas vagyok és 75 kilósan már alig élek olyan sovány és beteges vagyok, meg kinnt van az összes bordám, arcom beesve, hasam behorpadva, borzasztóan nézek ki. A csinos "versenysúlyom" 83 kiló. és amikor 80-83 kiló vagyok, akkor mondják rám hogy 70 kiló vagyok. Amikor 75 kiló voltam, meg 62-65nek tippeltek, ami szerintem majdnem 180 centihez elég kevés..
2009. febr. 19. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is létezik, de valóban nem a csont képviseli a nagy súlyt, hanem az izom. Én 60 kg-osan xs-es ruhákban jártam, és úgy néztem ki, mint a 48 kg-os barátnőm. A különbség az volt, h' rajtam csak izom volt, rajta meg csont és bőt. Az izomsejt kb. tízszer nehezebb, mint a zsírsejt. A lényeg szerintem nem a kiló, hanem amit a tükör mutat.
2009. febr. 19. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hú akkor én nagyon izmos lehetek^^

Engem 60-nak szoktak tippelni, 70 fölött (mostmár fogyózom, visszatértem 67-re)

Nagyon vastag a csuklóm is, kétlem, hogy ott háj lenne...

2009. febr. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!