Nagyon vészesen kövér vagyok? (kép)
Az az igazság, hogy nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.:( Járok futni és amennyire tudok, odafigyelek a táplálkozásomra, de mégis szörnyen érzem magam.
Mindig az jár a fejemben, hogy nyáron hogy veszek fel bikinit. Légyszi írjatok!:)
Kb. én is így nézek ki, de én nem érzem csúnyának magam. Igaz, nem vagyok egy nádszál, de kövér sem.
Mondjuk nem annyira jól látszol a képen. Magasság, súly, életkor? Mert az se mindegy.
34N
Van egy olyan tippem, hogy körte alkat vagy amihez ugye hozzájárul a szélesebb csípő..
De ezt csak akkor tudnám megmondani, ha lehetne látni kb a válladig.
Láttam olyat is aki magas, sovány, de tökre széles volt a csípője..érdekes volt.
Figyelj oda rendesen a kajára. Ma már annyi alternatíva van, tényleg nem kell a cukros lisztes cuccokat enni.
Tornázz 3-4szer a héten, lehetőleg 40 percet, de végülis a lényeg hogy mindenképpen mozogj. DVD-re is lehet, vagy akár kocogás, ilyesmi.
De persze mindig vannak alkati sajátosságok, amiket nem lehet legyűrni..
Amúgy pedig NEM vagy vészesen kövér, én valami 120 kg-osra számítottam először :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!