Fiúk! Szerintetek is fogynom kéne? Miért csúfolnak?
Ma ahogy jöttem hazafelé az iskolából 3 kis"roma" lány elkezdett kötözködni belém miközben telefonáltam.Kiabálva mondták,hogy de azér nézzed mán milyen kövér mán!
kb.10-11 körül lehettek..
engem pedig eléggé irritált a"kapd el majd elveszem a cipőjét" úúú de kövér.
15 éves vagyok 70 kiló..de azt mondják 62-63nak nézek ki max.
Lehet illemből ,lehet nem.(:
Jól érzem magam így,ha nem piszkálnak miatta,ami elég ritkán fordul elő,de ha előfordul akkor nagyon rosszul tud esni:(
elég rövid lábaim vannak,ami mások szerint"nagyon aranyos,és fajin"
egyébként 163 cm.vagyok.
Azt mondják,hogy kövér semmi esetre sem vagyok,csak jó húsban vagyok.
Ezt egy ismeretlen is megmondja..általában(:
Átlagosnak érzem magamat..semmi extra.
tehát.163 cm,70 kg és rövid lábak.Elég "bögyös" vagyok..mindig ezt mondják(:
Ha lefogynék,talán akkor is csúfolnának?
És kellene fogynom ?Ha igen kb.mennyit?
Előre is köszönöm.!(:
évi.(:
Na szép! 58 kiló a felső határ?? És ezt egy kalkulátor szerint mondod??? Gratulálok .... Meg mi az hogy kövér?? Egyáltalán mi nektek a kövér? Az akin van mit fogni? Vagy az aki úszik a zsírban???? Mert nem mindegy ... És milyen nektek a látásotok??? Látjátok a képernyőn át a kérdező alakját, vagy mi? És még ti mondjátok hogy 40 - 50 kilós ne legyen ... Kicsit gondolkozzatok már! Mi van ha a csontozata erős? Vagy testalkatilag ilyen??? Esetleg teljesen normálisan oszlik el rajta a zsír? Mi van ha "igazi dögös alakja" van, és most elkezd fogyózni, mert ti azt mondtátok?? Majd jön az anorexia nervosa .... -.-"
Én azt ajánlom hogy sportolj ha eddig nem tetted, de kimondottan diétáznod felesleges. De egy jó tanácsot kérlek mindenképpen fogadj meg: senki, de SENKI miatt ne fogyókúrázz, ha NINCS rá szükséged, vagy ha TE ( !!! ) nem látod szükségesnek!!
Utolsó, inkább nem írok erre semmit!
A hasonlítgatásokból meg már elég volt szerintem, unalmas minden kérdésnél, hogy "Én 180 cm vagyok, 60 kiló, és még rajtam is van egy csomó háj, úgyhogy a tiéd nagyon sok!"
Na mind1...
163/74 voltam ennyi idősen, mint Te, nem haltam bele, itt vagyok, barátom is volt, és nem éreztem magam 1 sz*rnak.
2 cm-t nőttem csak azóta, súlyom jelenleg 73 kg, ami tudom, hogy sok, de ha 69-re le tudok menni, akkor örülni fogok. (Voltam 82 kg is, sőt, a terhességem végén 90, bár ez nem mérvadó, de a 82-höz viszonyítva már most sokkal jobban érzem magam. Egyébként 40-42 ruhákat hordok, 31-es farmert, nem hiszem, hogy ez olyan hú de durva kategória lenne. Persze, az XS-eseknek igen, de nem biztos, hogy az az etalon...)
Kérdező!
Igenis kövér vagy! Főleg, hogy csak 15 éves vagy!
A magasságoddal nincs baj, de a súlyoddal igen! Később nagyon sok bánatot fog neked okozni a túlsúly!
A kalkulátork pedig csak arra jók, hogy a túlsúlyos malacok is "normálnak" mondhassák magukat!
Ugyanis a BMI nem nézi a csontjaid súlyát, az izomzatod súlyát. Valaki 22-es BMI-vel egy duci mangalica sertés, miközben a BMI szerint normál.
A BMI-t el lehet felejteni.
Én 15 évesen azt sem tudtam mi az a fogyókúra, 160cm-hez voltam 48 kg és tökéletes alakom volt!
Aztán manapság 166 cm-hez 54 kg, és bizony én sem vagyok sovány, sőt tipikus ideális a súlyom a magasságomhoz viszonyítva.
A 163 cm-hez az ideális súly egy átlagos nőnek 53kg, ami még ideálisnak mondható: 50-58kg között.
köszi szépen.(:
hát kövérnek semmi esetre nem mondanám hanem húsosnak inkább.
elég egyenletesen oszlik el rajtam,szóval csak az ilyen kis görcsök szoktak piszkálni,ám nagyon ritka.
Nem érdekelnek a kalkulátorok,és a mérleg is digitális..hogy ez mennyit csal azt nem tudom,de nem is érdekel..sokkal kevesebbnek saccolnak,és egy csomó fiúnak tetszem..elmondásuk szerint.
Az arcomra is mindenki azt mondja ,hogy milyen szép..meg hogy szeretnének ilyenek lenni..hát én meg szeretnék vékony lábakat,de nekem ez jutott.(:
Kövér? Meg malac? Meg zsírdisznó?
A képen egy átlagos testalkatú lány van, 1 kis felesleggel. A mozgás hiánya meglátszik, de aki ezt kövérnek nevezi, annak fogalomzavara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!