Edzés előtt érdemes magas szénhidráttartalmú ételt enni, ha szeretnék izmosodni, de 2-3 kg-ot zsírból leadni?
Tudom, de úgy gondoltam, hogy a 2-3 kg még nem olyan nagy felesleg, amit magától ne égetne el a szervezetem a sport hatására.
Vagy még ilyen mértékű zsír elégetése is akadályozza az izomzat fejlődését? Csak vagy-vagy alapon működik?
Dehogy alakul át, tejóég. Láttál olyat, hogy 1 kg zsír 1 kg hússá alakul át? Most komolyan. Adtam két linket, tessék szépen utána olvasni mindennek, nem sült galambot várni. Tudom, hogy idő, de ha nem szánjátok rá magatokat, soha nem fogjátok megérteni.
Kérdező: ha kalóriadeficit van és mozgás, akkor lemegy a zsír, de izomtérfogat növelés nincs, ahhoz kalóriatöblet kell. Tehát választanod kell, hogy először leadod a felesleged vagy először izmosodsz. Ilyen kis mértékű feleslegnél egyébként az izomtérfogatnövelés hasznosabb első lépésnek, mert ugye minél több izmod van, annál több kalóriát éget el, magyarul utána könnyebb lesz leadni. De mint írtam, olvasni a megadott oldalakat és akkor nem kell minden nap itt feltenni kérdést :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!