Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok,187cm, és 85kg...

17 éves vagyok,187cm, és 85kg és lány. Mennyi lenne a jó súly?

Figyelt kérdés

Ehhez a magassághoz mennyi az átlagsúly?

Próbáltam én fogyni, de nagyon hajlamos vagyok a hízásra :(

2011. márc. 3. 23:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Te jó isten :D

Lehet hogy most butának néztek, de nekem ez tényleg magas :) Nem tudom mi mennyi és ilyenek. Próbáálok rászokni a reggelire,ami nem lessz könnyű... sok sok éve nem eszek reggelit. aztán ebéd, vacsira meg max vmi gyümöcs és csak víz.

huhh szép tervek mi? :) Remélem meg is tudom tartani :)

Meg haspad és futás. Meg hulla hopp karikát próbálok beszerezni :))

Így hatásos lehet? :D

2011. márc. 4. 00:25
 12/21 kisnita ***** válasza:

Vacsira ne egyél gyümölcsöt mert az szénhidrát (fruktóz(gyümölcscukor)=szénhidrát) és éjjel alvás közben hízol tőle. Estére fehérjét kell enni szénhidrát nélkül. pl: sovány felvágott, zsírszegény sajttal (minden 30%-nál alacsonyabb zsírtartalmú sajt jó), tojás.

Ha nem bírod kenyér nélkül akkor csak reggelire egyél kenyeret, kiflit, stb és ne sokat, max egy szelet kenyér vagy egy db kifli vagy zsömle. De az a legjobb ha teljes kiőrlésűt eszel, de ezt is csak délig edd. Ebédre főzelékek, vagy hús köret nélkül, esetleg zöldségkörettel (kivéve kukorica, krumpli)

Ajánlom áttanulmányozni a Norbi Update módszert -nem szentírás, de- nagyon nagyon jó és hasznos! Egy jó alapot képezhet a fogyókúrádhoz vagy életmódváltásodhoz (ez most nagyon divatos szó:))

Én ezzel a módszerrel 35 kg-t fogytam. Ha érdekelnek, tippek, trükkök, ötletek nyugodtan írhatsz privit.

Minden jót! Üdv.

2011. márc. 4. 07:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a 85 kg sok, legalábbis magamból kiindulva olyankor nagyon bálnának érzem magam! Én is olyan magas vagyok, mint Te:) Magamból kiindulva 70 kilósan jól érzem magam a bőrömben, olyankor rámjönnek a 38as ruháim is, az az igazi:D De most a tél kicsit betett, felmentem szép lassan 77-re, én is hajlamos vagyok könnyen hízni. Na így már megint nem az igazi, a legjobb cuccok ott várják a szekrény alján, mikor megyek kicsit össze:D Amúgy szerintem mivel ilyen magasak vagyunk, jobban áll, ha kicsit vékonyabb vagy, mint normális testalkatú, lehet lepontozni, de ez a véleményem!
2011. márc. 4. 08:33
 14/21 A kérdező kommentje:

Koszonom, majd megnezem :))

Masodik. szerintem nem tul szep a magas csontvaz :D Persze jo volna kicsit :P :)))

2011. márc. 4. 11:10
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

80 hogy lenne már ideális?

Szerintem ha 70-nél több vagy, az már sok.

Én 182 cm vagyok, 65 kg, és bizony van rajtam egy kis felesleg.

2011. márc. 5. 09:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagy erős csontozatú :) Én alapból az vagyok, ugyhogy igy más :)

Bnőm 178cm és 70kg és cérna vékony :D

2011. márc. 6. 21:32
 17/21 Zippi ***** válasza:
100%

Tévhitekről:

1. Nincs semmiféle szer, amivel fogyni lehet diéta nélkül.

2. Nincs "fogyasztó", edzés, gép vagy készülék.

3. Diéta nélkül fogyni nem lehet! - aki az ellenkezőjét állítja, hazudik!

4. Célirányosan fogyni egy testrészről nem lehet. Genetikailag meghatározott, hol tárolódik a legtöbb zsír és honnan tűnik el utoljára. Nem lehet a problémás területeket se edzéssel, se zsírégetővel fogyasztani, minden ilyen állítás hazugság.

5. Az éhezés nem fogyaszt, hanem az izmokat bontja, ami gátolja a zsírégetést. A táplálkozásnak felkeléstől lefekvésig kel tartani, a "6 óra után nem eszünk" elv baromság és káros.

6. Az összes sztárdiéta baromság!

hasazhatsz bármennyit nem fog lemenni sőt még vastagodni is fog, de persze ne érts félre hasazni kell csak ne várd tőle hogy kisebb vagy kockás lesz mert csalodni fogsz. és még sorolhatnám ezeket a "nagyszerű" módszereket:)

Röviden fogyni DIÉTÁVAL, RENDSZERES TEST MOZGÁSSAL, MEGFELELŐ MENNYISÉGŰÉS MINŐSÉGŰ KAJÁVAL LEHET!!

És ne várd a csodát 1-2 vagy akár 3 hét után hónapok de valakinek akár évek munkája is lehet de viszont az eredmény magáért beszél majd hisz nem csak szimplán lefogysz hanem JÓL is fogsz kinézni az összes csoda diéta elbujhat mellete, sajnos ezt az emberek nagy része nem fogja fel csak amit a nők l.pjába látnak.

U.i.: az én véleményem hogy tök mind1 hány kiló vagy sztem ne azzal foglalkozz pl én inkább lennék 85kg minimális testzsirszázalékkal mint 80kg de nagy zsirmennyiséggel.

2011. márc. 10. 22:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm :)
2011. márc. 10. 22:19
 19/21 anonim ***** válasza:
22:12 leírta a lényeget, ezt sokan figyelembe vehetnék:-D
2011. márc. 10. 23:15
 20/21 Zippi ***** válasza:
Sok szerencsét;)
2011. márc. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!