Komolyan ennyit számítana?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem kísérletezek egy picit magamon. Eddig elég durván koplaltam, most sem eszek valami sokat és arra voltam kíváncsi megtudnám-e oldani, hogy ne lassuljon le az anyagcserém. A lényeg, hogy feltétlenül reggelizem, ez általában 1 alma és sovány natúr yoghurt továbbá kávét is iszom. Ha megéhezek szintén almát eszem vagy pedig savanyú káposztát. Ebéd az valamilyen párolt zöldség, szigorúan só nélkül. Vacsi ismét zöldség, yoghurt-féleség vagy párolt husi. Zöld teát is iszom és minden nap tornázom. Egyelőre megpróbálom mellőzni a sót és cukrot a lehető legnagyobb mennyiségben, hogy ne kössön meg sok vizet. Egyébként ha éhesnek érzem magam eszek, de az a lényege, hogy csak az előbb felsorolt ételekből lehet. Azt vettem észre amióta ezt csinálom többet kell mennem nagy wc-zni, tehát elvileg jó a taktika, nem? Ami egy picit talán zavar az az, hogy szerintem túl sok savas ételt fogyasztok, de nem fáj a gyomrom, szóval nem tudom kellene-e ezzel foglalkozni.2011. márc. 1. 15:51
1/4 anonim válasza:
Ezzel nem, de azzal igen, hogy ha napi 5-800 kalóriával koplalsz (de lehet, hogy még ennyit se ettél), 1200-zal már hízni fogsz mint állat, holott a fogyókúra alatt 2000-rel tudtál súly tartani. Ennyi kajával meg éhen lehet halni hosszú távon, tehát sokáig nem tudod tartani ezt az eszetlen diétát. Ha meg többet eszel, az éhező szervezeted (szerencsétlennek legalább dupla ennyi kalória kéne) kétségbeesetten tartalékolni fog minden egyes kalóriát, hogy felkészüljön a következő éhezésre.
2/4 anonim válasza:
igyél reggel egy deci langyos citromos vizet. az lúgosít. a többihez meg nem értek. :D
3/4 anonim válasza:
hogy lúgosíthatna a citromos víz, amikor az hígított citromSAV?
4/4 anonim válasza:
a sok rost / alma, zöldség/ meggyorsítja az anyagcserét és nagyon fontos a beleknek tehát jól csinálod, én még a lenmagot tudom ajánlani joghurtba beáztatva vagy vízzel lenyelve ( 2 evőkanál / nap minimum ) mert rengeteg vitamin ásványi anyag van benne és gyorsítja az emésztést. de vigyázz ha vmilyen gyógyszert szedsz rendszeresen hogy utána előtte 3 órát hagyj a kettő között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!