Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan vékonyíthatnám a...

Hogyan vékonyíthatnám a combjaimat? (képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tudom,hogy nem borzalmasan vastagok (legvastagabb részen kb 51 cm az átmérőjük),leginkább csak az zavar,hogy mikor leülök,kétszer akkorák lesznek,mint állva. És azért állva is kicsit csúnya a belső combom.

Elég lenne, ha heti 3-4 alkalommal szobabicikliznék (alacsonyabb fokozaton gyorsabban tekerve) és nem ennék édességet? Milyen gyakorlatokat tudnátok még esetleg javasolni a vékonyításához?

Eddig semmit se sportoltam és rengeteg egészségtelen dolgot ettem. Kb 166 cm vagyok és 49 kg

16/L

2011. febr. 28. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez a vastag comb? Akkor mit mondanál az enyémre (65cm)?

Inkább elbújok...

2011. márc. 3. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Már bocs,de elég erősen testkép zavarod van.

Pálcika combod van,mint egy izomsorvadásosnak.

Semmi izom nincs rajta a sportosság teljes hiánya a fekvéstől és a mozgás szegény életmódtól kialakult plöttyedtség látható.

Azért folyik szét amikor leülsz,mert nem feszes,hanem puha,mint a kocsonya.

A szoba bicaj mellett tarkóra tett kézzel guggolj minden másnap.

Combra

Váll szélességű terpesz,könyvet teszel a sarkad alá,a kezeid csípőre,vagy tarkóra teszed,befeszíted a combod és vízszintig leguggolsz.Felállásnál nem nyújtod ki teljesen a lábaid.

Lehetőleg végig befeszítve lendület nélkül hatásos.

Minden másnap 3x10,és minden héten 5db-al több,amíg el nem jutsz 3x50-ig.

Vádlira

Vastag könyvre állsz egy lábbal láb új hegyen,megtámaszkodsz,lassan leereszkedsz,utána gyorsabban felemelkedsz.5x15 lábanként felváltva.

Ha már megy a 3x50 guggolás,akkor mehetsz konditerembe is súllyal guggolni.

A kajálásban meg próbálj több fehérjét enni.Húst,tojást,túrót.Így gyorsabban visszanyernéd a feszességed.

Sok sikert!

2011. márc. 4. 01:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Átmérő? nem kerület?
2011. márc. 4. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

igen, szerintem is az lehet, amit az előző írt. nekem mikor fiatalka voltam (12-13 körül), tiszta pálcika voltam mindenhol, viszont a combjaim pont így néztek ki, mikor leültem. viszont nemrég kicsit elhíztam, most pedig már több mint a felét ledolgoztam, és bár meg se közelítem a régi vékonyságomat, ha leülök, már feleannyira se folyik szét a combom, mint anno.

a különbség: heti 2 röpiedzés, heti 1-2 béres alexandra torna, és néha futás.

neked is hasonlót tudok javasolni :)

2011. márc. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!