Nyárra sikerülhet elérni a célom?
Figyelt kérdés
80kg vagyok június elejére szeretnék 60-65kg körül lenni. Minden nap tornázok, plusz heti 2-3 alkalommal futok napi 800 kcal-val sikerülhet? A bőr ezalatt az idő alatt mennyit tud feszesedni illetve mi segít ebben? Nem vmi szép a bőröm...2011. febr. 27. 23:01
1/7 A kérdező kommentje:
Karom és hasam kicsit lóg, rendszeres tornával feszesedik, illetve eltűnik vagy csak műtét útján szabadulhatok meg tőle?
2011. febr. 27. 23:30
2/7 anonim válasza:
hogy ha nem csak diétával fogysz hanem rendszeres mozgással akkor ne aggódj feszesedni és izmosodni fog:) szerintem ez így rendben is lesz
3/7 anonim válasza:
És mik a terveid akkorra, ha elérted a célod? Mennyi kalóriát fogsz enni nyáron? (Fagyi, gyümölcsök...?)
800 kcal KOPLALÁS, ha elmúltál 3 éves.
A bőröd nem feszesedni fog, hanem lógni. De csak addig, míg vissza nem hízod az egészet + még 5-10 kilót. Ez kb. fele annyi idő alatt fog sikerülni, mint amennyi idő alatt lekoplaltad, mert tönkrevágod az anyagcserédet.
Miért nem próbálod meg inkább ésszel, és min. 1200 kalóriával?
4/7 anonim válasza:
Szerintem inkább 1500 kcal egyél, napi 5X.
És a mozgás is jót tesz, a kilóknak és bőrnek is egyaránt.
Biztos sikerülni fog, csak kitartóan csináld.
5/7 Csillag*** válasza:
Szia!
84 kg-ról fogytam le 2 hónap alatt 70-re.A bőröm selymes és feszes a futás mellett tornázom is.Étrendedre figyel hogy mit és mennyit eszel.Kitartás!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2011. márc. 4. 08:59
7/7 anonim válasza:
csilla te mennyit és hogy futottál és miket ettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!