Ha csak fogyni szeretnék, nem izmosodni, miért van szükség pihenőnapra?
azért, mert az izmok növekedése követett módon gyorsítja az anyagcserét, és több kcalt éget el.
a másik, hogy ne terheld le magad túlzottan.
a harmadik h az ún. intervall edzések annyira megdobják az anyagcserédet, hogy edzés után 24 óráig jobban megy a zsírbontás, mint egyébként.
Kedves előző, engem azért érdekelne, hogy ha csak napi 35 percet tornázom akkor is kell pihenőnap? Ha igen mennyi? Még több mint 30 kilót kell fogynom ezért hosszú távra gondolkozom.
Amúgy a Norbi 1000 kalóriás edzését csinálom, hány kalóriát éget ez el valójában? Az ezer kissé soknak tűnik még az én súlyommal is.
én ezt olvastam valahol:
"Tudom, hogy a pihenés, mint edzési elv nem a legeladhatóbb dolog a fitness világban, ahol mindenki tegnapra akarja az eredményeket, de hidd el: ha a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban akarsz eredményeket, eleget kell pihenned."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!