Mennyi zöld teát isztok? És hogyan, csak úgy üresen, vagy mézzel, citrommal, esetleg tejjel?
tejjel? :S:S huhh :D
én napi 1 litert iszom (1 filterrel), és 3 db édesítőtablettát teszek bele
2-3 liter
Édesítőszerrel de próbálok leszokni róla
Én nagyon ritkán iszok zöld teát. Két eset van, ha az ízét nézem, vagy a hatását. Az bizonyos, hogy egészséges és jó a hatása.
Ha élénkülni szeretnék, egy filtert körülbelül fél deci vízbe teszek, és letakarom öt percre. Így jó erős lesz, érzem is a tisztító hatást:D
Ha élvezni szeretném az ízét, de kevésbé frissülni, akkor két deci +1 filter.
Mostanában, 3-4 bögre zöld teát iszok naponta, kávé helyett. Néha citrommal, mézzel, de üresen is. Tejjel nem jó.
Azelőtt kapszulában szedtem, 200mg, ami 1,5 liternek felel meg. Ehez ugyan ennyi ennyi vizet kell inni. A zöld teának 400x erősebb antioxidáns hatása van mint az E vitaminnak. Segít zsírt égetni, nagyon jó fogyókúrákban, de kifejezetten hatékony a hason elhelyezkedő zsír lebontására, mivel az más típusú sejtekből áll mint a test többi részén elhelyezkedő. Nem csak rákos megbetegedések megelőzésére jó, hanem "öngyilkosságra" kényszeríti a prosztata rákos sejtjeit!
Zold teahoz nem megy a tej, csak a fekete teahoz.
A zold teat jo "keverni" jazmin teaval, es en mindig uresen iszom, ugy lehet igazan elvezni az izet, a cukor-citrom csak ront rajta, az edesitoszer pedig vegyi anyag, szoval...
Erdemes kiprobalni kulonbozo markanevu teakat, mert azonos nev alatt neha elkepeszto kulonbsegek vannak. Ugy ertem, egeszen mas ize van egy Lipton zold teanak, mint egy Pickwiknek, vagy egy Twiningsnek. A pickwick zold teajanak inkabb van fekete-tea ize, mint zold-tea iz... :((( En a Twinings teakat szeretem a legjobban. Elegge draga, de a minoseg megeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!