Egy 95 kilós lány nyárig kb. mennyit fogyhat?
Nem kéne ennyire túlmagyarázni, hogy nem rólad van szó, annál gyanúsabb, hogy rólad... :)
Gondolom az lenne a kérdés, hogy maximum mennyit fogyhat, ha mindent belead. Szerintem havi 5 kilóval lehet számolni bátran, bár lehet, hogy az első hetekben lassan fog beindulni a fogyás.
Köszi a válaszokat!
Tényleg nem rólam van szó, hanem a nővéremről. Igazából motiválni szeretném ezzel, mert úgy érzi, már semmi értelme lefogynia, nyárig úgysem tud. Viszont szerintem ekkora súlyból még bőven tudna. Még a terhessége alatt hízott el (2 éve), és azóta nem sikerült lefogynia, mi meg már aggódunk az egészségéért, mert egyre jobban elhízik. :S
Szerintem 20 is simán meglehet, ha mozog és normálisan kajál.
Mivel neki annyi túlsúlya van, hogy simán repülni fog lefelé róla az első pár hétben
Ha tényleg (!) odafigyelsz az étkezésre,mozogsz eleget,nem eszel sok édességet,mekis kajákat,üdítőket,akkor simán ledobhatsz 15-öt is akár. (:
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!