Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 95 kilós lány nyárig kb....

Egy 95 kilós lány nyárig kb. mennyit fogyhat?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, mielőtt nekemesne valaki. :) Kb. 165 cm lehet (én 160 vagyok, és egy kicsit magasabb nálam, gondolom kb. ennyi).
2011. febr. 27. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm szerint 15 kilót. De nem én mondtam...
2011. febr. 27. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Heti 1kg fogyással előfordulhat 15kg.
2011. febr. 27. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kéne ennyire túlmagyarázni, hogy nem rólad van szó, annál gyanúsabb, hogy rólad... :)

Gondolom az lenne a kérdés, hogy maximum mennyit fogyhat, ha mindent belead. Szerintem havi 5 kilóval lehet számolni bátran, bár lehet, hogy az első hetekben lassan fog beindulni a fogyás.

2011. febr. 27. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Ideális esetben (ha ésszel vág neki a fogyásnak) heti 0,5-1 kg megy le, az elején éppen, hogy több mehet le, mert a felesleges víz távozik, meg egyébként is nagy súlyfeleslegről van szó.
2011. febr. 27. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
járj el vele sportolni, heti 2 *1,5 óra úszás és 2* 1,5 óra kerékpározás, mindkettőtöknek jót fog tenni ;)
2011. febr. 27. 14:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tényleg nem rólam van szó, hanem a nővéremről. Igazából motiválni szeretném ezzel, mert úgy érzi, már semmi értelme lefogynia, nyárig úgysem tud. Viszont szerintem ekkora súlyból még bőven tudna. Még a terhessége alatt hízott el (2 éve), és azóta nem sikerült lefogynia, mi meg már aggódunk az egészségéért, mert egyre jobban elhízik. :S

2011. febr. 27. 14:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, lehet, hogy együtt kellene sportolnunk. Én mostanában adtam le jópár kilót, de még rámférne.
2011. febr. 27. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 20 is simán meglehet, ha mozog és normálisan kajál.

Mivel neki annyi túlsúlya van, hogy simán repülni fog lefelé róla az első pár hétben

2011. febr. 27. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha tényleg (!) odafigyelsz az étkezésre,mozogsz eleget,nem eszel sok édességet,mekis kajákat,üdítőket,akkor simán ledobhatsz 15-öt is akár. (:

Sok sikert.

2011. febr. 27. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
15-20 kg. Amúgy az étrendről annyit, hogy szinte teljesen mindegy, hogy milyen az étrend, csak az a lényeg, hogy egy bizonyos kcalnál ne tartalmazzon többet (1200-1500 körül), és tartalmazzon elég sok fehérjét. Ezzel szemben viszont nagyon sziugorúan be kell tartani az étrendet, tehát nincs olyan étrend, aminek a betartása nélkül tudnál sikeresen fogyni.
2011. febr. 27. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!