Le lehet tölteni a netről Norbi könyveket? Honnan?
Hát ez nem jött össze, első :)
Én úgy tudom, hogy nem lehet letölteni, legalábbis nekem mindenütt ezt mondták eddig (fórumokon érdeklődtem). Boltban meg nem akarom megvenni.
De hátha tud valaki mégis egy linket, engem is érdekelne.
Sőőőt,videóit is lelehet tölteni!Na erre varrjatok gombot! :)
Egyébként meg felejtsd el Norbit,fasság.Nem mondom,hogy hülyeségeket beszél,de.. hogy is mondjam.. ő ügyesen keveri a lapokat.Úgy oszt,hogy neki is legyen pénze(nemkeveset keres rajtunk marhákon) ,de azért a dumájával versenybe lehet szállni.. Az a baj,sok marha elsőre beveszi amit mond,pedig.. áhh,most nem megyek ebbe bele,fáradt vagyok már.Egy példa:kiadta a norbi lisztet,stimm? Most azzal a fogyókúrázó sokra megy,hogy nem 400cal van egy lisztbe hanem csak 240 mondjuk.Egy hasonlat:ez ugyan olyan,mint hogy az eladók a digi fényképezőknél mindíg azzal dobálóznak hány megapixel(telóknál még erősebb ez):"fúú,ez 18mp,ez a piac legjobbja"-pedig az csak egy szám.Sokat jelent,de az érzékelő típusától kezdve az anyagokon át sok minden határozza meg milyen képet csinál.Ugyanez van Norbinál is.Nem minden az ami elsőre látszik!Ennyit akartam. ;)
Na jó.. ne mondjátok hogy szemét magyar vagyok,tessék:
Ezt érdemes elolvasni,higgyétek el! ;)
Wyatt5555,
a Norbi módszer nem a termékeiből áll. Az a "brand" kiegészítése, és tudod, úgy vagyok vele, hogy ha egyesek annyira hisznek benne, hogy hajlandóak megvenni a termékeit is, akkor igenis adja el őket: jól meglovagolt egy hullámot.
Én magam egy Túrórudi nem sok, annyit se vettem a termékei közül, a filmjeit letöltöttem torrenten, a könyveket sem vettem (és most a kapott linken le is tudom tölteni, köszönöm). A Norbi-módszer a kódtáblázatból áll, ami remekül működik. Lehet, hogy nem túl eredeti az sem (azon a szabályon alapul, hogy reggelizz, mint egy császár...), de élhetővé, követhetővé, konkréttá formálta, és én spec 20 kilót fogytam tőle (a teljes túlsúlyomat leadtam).
Úgyhogy nem, nem baromság. Csak jól keveri a kártyáit. Felfedezte, hogy van igény a termékeire, ezért jőket. Mindenki eldöntheti, megveszi-e a termékeit, de a módszer nélkülük is remekül megy, max az ingyenes honlapot olvasgattam néha, és a táblázatokat is onnan töltöttem le.
A könyveire kíváncsi vagyok, csak hogy így utólag elolvassam a történetét, stb. Épp ezért nem is akarom megvenni, hisz nincs rá szükségem, szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!