Vacsorára jo ha most megeszek 1 kis mézes gabonapelyhet? 5-kor, meg majd 7-kor is?
Én csak azt próbáltam megértetni veled,hogy ti testépítők azt hiszitek,hogy mindenki olyan célokkal rendelkezik,mint ti: hogy tiszta zsírtömegből kell leadni és szinte minden gramm izmot megkell tartani. Fogalmatok sincs arról,hogy vajon az illető valóban ezt akarja ? Mert ha igen akkor az nagyon sok lemondással és nagy szigorral jár.
De lehetséges,hogy az illető csupán 5-7 kilótól akar megszabadulni és nem feltétlenül úgy,hogy minden gram izma megmaradjon,mivel nem akar kőkemény fehérjedús diétát követni.
Nem csak a testet kell figyelembe venni,hanem a többi tényezőt is. Lehet,hogy az illető megterhelő pszichikai munkát végez,ahova KELL a szénhidrát és nem csak 100 gramm naponta,de persze könnyebb osztani az észt,mint kicsit érdeklődni,hogy pontosan milyen eredményt akar a kérdező és milyen szükségletei vannak
150 g-mal mindent el lehet végezni ;)
És különben a "CH" rövidítés az angol carbohydrate (=szénhidrát) szóból származik. Erről ennyit.
Próbáljunk csak meg okosnak tűnni, mikor semmit sem tudunk! Ugye-ugye?:)
Különben meg szerintem minden normális ember háj nélküli, normális izomtömeggel rendelkező testre vágyik. Na ezt úgy lehet elérni, hogy az illető nem eszik este ennyi szénhidrátot ;) Mert hát ugye nem is este végzi a megerőltető dolgait.. Ha a te szemszögedből nézzük.
CH vagy ch, nem mindegy.
Előbbi kémiához kapcsolódik, a második a tápanyagtartalomhoz. És szerintem én nem nagy betűkkel írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!