Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsorára jo ha most megeszek...

Vacsorára jo ha most megeszek 1 kis mézes gabonapelyhet? 5-kor, meg majd 7-kor is?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én csak azt próbáltam megértetni veled,hogy ti testépítők azt hiszitek,hogy mindenki olyan célokkal rendelkezik,mint ti: hogy tiszta zsírtömegből kell leadni és szinte minden gramm izmot megkell tartani. Fogalmatok sincs arról,hogy vajon az illető valóban ezt akarja ? Mert ha igen akkor az nagyon sok lemondással és nagy szigorral jár.

De lehetséges,hogy az illető csupán 5-7 kilótól akar megszabadulni és nem feltétlenül úgy,hogy minden gram izma megmaradjon,mivel nem akar kőkemény fehérjedús diétát követni.

Nem csak a testet kell figyelembe venni,hanem a többi tényezőt is. Lehet,hogy az illető megterhelő pszichikai munkát végez,ahova KELL a szénhidrát és nem csak 100 gramm naponta,de persze könnyebb osztani az észt,mint kicsit érdeklődni,hogy pontosan milyen eredményt akar a kérdező és milyen szükségletei vannak

2011. febr. 24. 17:13
 22/27 anonim ***** válasza:
nem jóó. ne édességet egyél vacsorára. pont hogy diéta alatt a szénhidrátokat kell visszafogni te meg azt akarsz enni délután is és vacsira is. ezzel tuti nem fogsz fogyni. vacsorára fehér hús, hal , zöldséggel, vagy valami más fehérje.
2011. febr. 24. 17:29
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
16.53: ha már pontosítani akarunk, akkor a CH szénhidrogéneket jelent. (más kérdés, hogy fogyis témakörben mivel azonosítják). Szénhidrátokat CHO-val jelöljük, ugyanis polihidroxi-oxovegyületek ;)
2011. febr. 24. 17:42
 24/27 anonim ***** válasza:

150 g-mal mindent el lehet végezni ;)

És különben a "CH" rövidítés az angol carbohydrate (=szénhidrát) szóból származik. Erről ennyit.

Próbáljunk csak meg okosnak tűnni, mikor semmit sem tudunk! Ugye-ugye?:)

Különben meg szerintem minden normális ember háj nélküli, normális izomtömeggel rendelkező testre vágyik. Na ezt úgy lehet elérni, hogy az illető nem eszik este ennyi szénhidrátot ;) Mert hát ugye nem is este végzi a megerőltető dolgait.. Ha a te szemszögedből nézzük.

2011. febr. 24. 17:49
 25/27 anonim ***** válasza:
akinek van 1 kis esze és nem vágyik a jójóeffektusra, az izmot szeretne, mivel minél több izmod van annál többet ehetsz :) ez a mézes gabonapehely nem csak szénhidrát, de sztem teli van nyomva cukorral is, szal nem jó választás, főleg nem délután...
2011. febr. 24. 18:05
 26/27 anonim ***** válasza:

felszólalnék a CH-val kapcsban:

[link]

[link]

most csak ennyit találtam, tisztában vagyok vele, hogy ebből az angol szóból ered, de ezt is inkább a fogyókúrások "szabadalmaztatták".

mondjuk felesleges is ezen összeveszni, mert köze sincs a kérdéshez.

2011. febr. 24. 18:24
 27/27 anonim ***** válasza:

CH vagy ch, nem mindegy.

Előbbi kémiához kapcsolódik, a második a tápanyagtartalomhoz. És szerintem én nem nagy betűkkel írtam. :)

2011. febr. 24. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!