Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az, hogy kb 3...

Hogyan lehet az, hogy kb 3 hét alatt 4 kilóval többet mutat a mérleg, úgy, hogy közben mozgok, és diétázom?

Figyelt kérdés
A mozgás azt jelenti, hogy minden este elvégzek egy ilyen kickboxos fitness edzést, 45 perc, és nagyon durván megizzaszt, az egész pólóm vizes, valamint ezután fél órát hullahoppozom. A diéta meg azt jelenti, hogy nem eszek krumplit, rizst, kenyeret meg cukros dolgokat. Viszont rengeteg gyümölcsöt ettem, volt hogy 1 kiló narancsot egy nap, vagy még többet, naponta 1-2 barnazsömlét, de ezt csak az utóbbi napokban, és kukoricapelyhet reggelire. Ebédre meg általában csirkemellet salátával, vagy főzeléket. Attól a nagyon sok narancstól lehet ennyit hízni? Vagy elromlott a mérleg? Az ugye nem lehet, hogy ennyi izom kialakult?XD. Most még jobban visszavettem a kajából, egyáltalán nem eszek barnazsömlét, meg gyümölcsöt is max 2 darabot(alma, narancs, esetleg kivi)Nem értem a helyzetet, de kicsit megijedtem.
2011. febr. 24. 16:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
leppurd, írtam e-mailt, inkább arra válaszolj. köszi
2011. febr. 26. 17:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, csak most értem haza a munkából, de válaszolok holnap :)

2011. febr. 27. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!