Ebédre mien szerintetek?
Figyelt kérdés
5 db abonet kenyér ( 1db 15 kcal)
vaj sonkaszalámi hagyma uborka pohár tej
2011. febr. 24. 14:33
1/7 anonim 

válasza:

Szar!
Miért nem lehet normálisan enni??????
Ez reggeli tökéletes. De azért ne vigyuk túlzásba. én is fogyózok és nekem 2 db untig elég. 95kg vagyok.
2/7 anonim 

válasza:

Ebédre igenis főtt ételt kell eni. levest, másodikat, időnként desszertet!
ez egy normális reggeli, nem egy ebéd!
3/7 A kérdező kommentje:
Deén napi 5 ször eszem.
2011. febr. 24. 14:46
4/7 anonim 

válasza:

NEm azzal van a baj, hogy hányszor eszel egy nap. Hanem , hogy ebédre főtt kaját kellene ened, nem pedig abonetet. Amugy leírnád, hogy naponta hogyan és mit eszel.
5/7 anonim 

válasza:

Az a legjobb fogyókúra amit én csinálok.
Napi 1x, vagy 2x főtt kaját, amennyit akarok és amit akarok.
Vékony vagyok, 170 magas és 55 kiló.
Ennél többet nem is tudnék enni, mert utálnék állandóan a kajával foglalkozni. Akkor eszek ha éhes vagyok.
6/7 anonim 

válasza:

Miért kínzod magad fűrészporral, mikor a teljes kiőrlésű kenyérnek még az íze is jó, és sokkal egészségesebb? (én legalábbis imádom...) Abból termeltem be most 2 melegszendvicset, mellé egy csomag (3 db) virslit (mivel egyrészt nem volt időm másra, másrészt hó vége van, és totál üres a hűtő)
7/7 anonim 

válasza:

tízórainak, uzsonnának jó
ebédre meleg főtt étel, sovány hus, hal, zöldségek, rizs, főtt krumpli, leves stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!