Ha reggel 9 körül almával és puffasztott rizzsel kezdem a napot az úgy megfelel?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 19:58
1/7 anonim válasza:
1. A gyümiket étkezés előtt egyed - ha pl. pufirizs (vagy akármi más után eszed) megerjed a gyomrodban.
2. Pufirizs kevés lesz... tegyél rá paprikát, paradicsomot, ubit, + sovány felvágottat/tojást/pici túrót.
2/7 A kérdező kommentje:
Most nézegettem az oldalakat,és sok helyen azt írják hogy hízlal valahol meg azt írják nem hízlal a puffasztott rizs.
2011. febr. 22. 20:05
3/7 anonim válasza:
Minden hízlal, ha mértéktelenül eszed :). Egyébként reggel nyugodtan ehetnél rendes kenyeret, csak tk legyen, mehet rá sonka, zöldségek. Nem tudom, hogy mihez képest felel meg a kérdésedben szereplő dolgok, mert most ha egész nap csak ennyit eszel, akkor nagyon nem felel meg. Ha reggelinek kérdezed, akkor nagyából oké, de sokkal jobb lenne a szendvics, amit írtam. Az alma pedig mehet tízóraira. Ha gyakran eszel, akkor nem áll le az anyagcseréd, ez pedig előny fogyásnál, meg egyébként is egészséges.
4/7 anonim válasza:
Attól függ mennyit eszel belőle,de a puffasztott rizs nem fogyókúrás.Bár én kifejezetten szeretem az ízét:)!
6/7 anonim válasza:
én egyszer ki akartam próbálni, hogy mi van ha ilyen "hungarocellt" eszek reggelire. hát a második óra után mentem a büfébe valami rendes kajáért. azóta csak nasiként gondolok rá.
7/7 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy mivel töltöd a napodat ilyen silány
táplálkozás mellett! Ha mondjuk felkelsz az ágyból, rögtön
kevés ez a mennyiség, és minőség.A reggelinek kell lenni
egyébként is a legfontosabb étkezésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!