Milyen ez a diéta? (két hét -8kg. [állitólag])
Figyelt kérdés
Tapasztalatok, vélemények?
Ki szeretném próbálni, de érdekelne a véleményetek...
előre is köszi
2011. febr. 22. 14:54
1/5 A kérdező kommentje:
2011. febr. 22. 14:56
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon drasztikus, pedig nekem is jól jönne egy "csodakúra". Viszont az a tapasztalatom, hogy az ilyen villámdiétákat megsínyli a szervezet és a végén (ha kibírod addig) csak zabálni fogsz egyfolytában. Pár nap múlva ott leszel, ahol elkezdted. Ne csináld!
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagy baromság. Alapból minden reggelre kb alig ír valami dolgot reggelire, amikor az lenne a legfontosabb étkezés. Csak mindig csábítóak ezek a 13 nap alatt - x kg stb fogyókúrák, mert a legtöbb embernek nincs kedve hosszú távon életmódot változtatni.
Inkább egyél kevésbé cukros ételeket, ne fehér kenyeret, tésztát se sűrűn, és többször keveset egy nap. Vacsorára meg max fehérjés dolgokat meg zöldséget. És a legfontosabb: SPORTOLJ.
Szerintem mindenki egyetért azzal, hogy ha valaki valami csoda folytán mozgás nélkül ad le kilókat, akkor az egészségtelen.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, valójában én is az életmódváltásban hiszek.
Köszi a válaszokat, jöjjenek még.
2011. febr. 22. 15:09
5/5 anonim válasza:
förtelem az egész, és hihetetlen, hogy vannak, akik még hisznek benne. a diétának nem önsanyargatásból kellene állnia, hanem - ahogy írtad az előző kommentben - életmódváltásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!