Mi a véleményetek az ellipszis trainer-ről?
Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 22:12
1/3 anonim válasza:
ha otthonra vásárolsz és van több helyed, akkor inkább futópad, sokkal több kalóriát éget. nekünk csak ellipszis trénerre volt hely, és nem vagyok vele megelégedve. legalább egy órán át kéne edzeni vele, hogy haszna is legyen, de ahhoz nincs türelmem. szobabiciklinél viszont, ha jól tudom, hasznosabb.
2/3 anonim válasza:
egyetértek.
kétnaponta 1 órákat használtam több hónapon át.emelett napi 5ször étkeztem (diétásan)
zsír nem ment le sehonnan. fájni fog a lábad, és jó erős combizmod lesz..szóval akkor inkább fuss ;)
3/3 anonim válasza:
Én nem értek egyet.Nekem jó véleményem van róla.Kíméli az izületet,és elég heti 3-4 x fél óra,nagyon látványos a változás.Megmozgat mindenhol.Én csak ajánlani tudom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!