Milyen sport jó arra, hogy a hasamból és a csípőmből fogyjak?
a felülés az oké, de kéne még pár darab, mert olyan ember vagyok , hogy ha egy hétig csinálom a felüléseket akkor megunom, szóval ha van benne változatosság, hogy egy hétig ez egy hétig az akkor nem unnám meg és tudnám csinálni, szóval várom a minél több ötleteket! :)
előre is kösziii! *.*
a hulahoppot próbáltam, de nekem nem megy, egyszerűen nem-tudom megtartani a csípőmön a hulahopp karikat :S
szóval az kilőve.. :S
utolsó elötti, a hulahopp karika "veri" le a zsírt a csípőről szóval hulahopp karika nélkül kevés az értelme..
vettem már magamnak, kb 1 hónapig szenvedtem vele, és azt értem el, hogy minden nap mérges lettem, hogy egy ilyen sz*r kifog rajtam, szóval próbáltam már megtanulni..
amúgy 16, 167 cm és 75 kg...
kb 15 kb ot akarnék ledobni, csak nehezen megy :s
tudom, de ha nem tudod használni...
igaza van az utánam szólónak, akkor tanuld meg, más választásod "nincs". ( NEM bunkóságból!!)
kardio edzés!!!!!!!!!!!!!!! 20-30perc után kezdődik a zsírégetés addig csak a vizet izzadod ki.
a tested nem tud csak combról vagy csak fenékről fogyni, ha fogysz mindenhonnan fogysz!
én szoba biciklizem (váltott tempóban) 4hét alatt 4 kiló mínusz.ajánlom mindenkinek és közben tv is lehet nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!