Sokadik ilyen kerdes, de mit szolsz hozza? :D
Figyelt kérdés
Reggelre : 2 szelet rozskenyer, sonka, zoldseg, kave
Tizorai : alma/narancs/kiwi
Ebed : Zoldsegleves/salatak/csirkehus/halhus/neha rizs/krumpli
Uzsonna : joghurt erdei gyumolccsel
Vacsora : turo/virsli/salata
ha ezekbol valogatok, jo lesz? emelett napi 1 orat aerobikozom. - 15kg lenne a celom, lassan de tartosan
Koszonom a valaszokat !!
2011. febr. 20. 12:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó! Még arra figyelj, hogy meglegyen a napi folyadék mennyiség is.
2/8 anonim válasza:
szerintem is jó, de arra figyelj oda, hogy a kávét édesítővel idd és lehetőség szerint a gyümölcs joghurtot te magad készítsd el otthon : )
3/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat ! a kavet uresen iszom, semmi cukor, edesito, tej. es igen a joghurtot azt en keszitem el :)
2011. febr. 20. 12:30
4/8 A kérdező kommentje:
meg annyit szeretnek kerdeni, hogy max 1 kg szeretnek fogyni hetente, lehet hogy ez tobb lesz az elso 1-2 hetben?
2011. febr. 20. 12:51
5/8 anonim válasza:
Lehet, mert pl a víz lehet kiürül... vagyis énígy tudom. szóval az első kg-k nem számítanak sokat...
6/8 anonim válasza:
a vacsoránál rakj valamit a virsli helyébe, és tökéletes:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem simán lemegy az a 15 kg.Ja és ahogy az előttem szóló is írta, virsli helyett egyél valami mást, pl. csirkehúst, és úgy tökéletes lesz.:)Amúgy szerintem rengeteget mozogsz.Elég lenne bőven heti 3-4x is mozogni, úgy is fogynál.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsokat !!
2011. febr. 20. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!