Mennyit kéne fogynom? És ezt mennyi idő alatt érhetem el? 163 cm és 61 kiló vagyok.14/L
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 19:44
1/11 anonim válasza:
hát ha feltennél egy képet könnyebben meg tudnám mondani...
2/11 habibi válasza:
szia, én 164/ 54 kg vagyok és én így egész jól érzem magam, bár leadnék még pár kilót. De nem látlak és nm tudom, h. neked h. lenne jó, vagyis mennyi zsír van rajtad vagy izom, mert ettől is függ, lehet, h. neked erősebbek a csontjaid, ezt így nem lehet általánosítnai
3/11 anonim válasza:
én 178 cm és 63 kiló vagyok és így is kövérnek érzem magam
4/11 anonim válasza:
Én 166 cm vagyok és 53-54 körül és van rajtam...
sztem a 163 cm-hez kb. 51-56kg ideális alkattól függően.
5/11 anonim válasza:
Ez nem az a kérdés, hogy ti hány kg-osak vagytok, jelenleg szerintem senkit nem érdekel:-D
Van ilyen is, keresgéljetek...
Kérdező: Kép kéne arc nélkül, (vagy mell-derék-csípő méretek, a cm többet számít, mint a súly, csak az a baj, 14 évesen még nem alakult ki a "végleges" forma:-))
Esetleg méress testzsír százalékot, az többet ér!
(Túlsúlyos biztosan nem vagy, amíg a magasságodból kivonva a súlyodat, megvan a 100!)
6/11 A kérdező kommentje:
nos mellméret: 94cm csípő:91 derék:74 (remélhetőleg jól mértem)
2011. febr. 18. 19:47
9/11 anonim válasza:
jó képek alapján olyan 5-6kg főleg combból
10/11 anonim válasza:
én úgy látom inkább fenék és csípő tájon meg talán kicsit a hasról is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!