Mennyit kéne fogynom, és ezt milyen mozgással étkezéssel érhetem el?
Figyelt kérdés
162 centi vagyok, 68 kg és 17 éves. Nagyon szeretnék lefogyni, 1 hónapja heti 3x 1 órákat tornázok (sajnos az időm többet nem enged a suli miatt). Az elején nagyon lelkes vagyok, de mivel semmi eredménye nincs valahogy feladom az egészet.
Kérlek segítsetek mivel érhetném el,hogy lefogyjak? Hány kilót kéne leadnom és azt mennyi idp alatt lehetne, milyen étkezéssel és mozgással?
Előre is köszönöm =)
2009. dec. 19. 19:45
1/7 anonim válasza:
lépj be a topikunkba..leküldöm a linket ,ha akarod:)
2/7 A kérdező kommentje:
háát egy próbát megér, szóval jöhet:D
2009. dec. 20. 10:42
4/7 anonim válasza:
Ja és szólj,ha valamit nem értesz
5/7 anonim válasza:
Én 2 hónap alatt 14,4 kg-ot fogytam. Mindent ettem, de tényleg mindent, a csokitól kezdve a kacsáig. :) Mindenből keveset. Egy ideig korgott a gyomrom a kevéstől, de egy hét alatt rászoktam. Edzem mellette sokat-sokat és táncolok. Sokkal könnyedebb és mozgékonyabb vagyok! :) 16 éves vagyok...
6/7 A kérdező kommentje:
úú gratulálok...ez nagy dolog ^^:)
nekem is ez kéne...mostanában ink, olyan kajákat eszek amikben nincs zsír...meg többet mozgok, remélem összejön:D
2010. jan. 7. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!