Hogyan lehet hízni lehetőleg, hogy rövid idő alatt meglátszodjon?
18 éves vagyok de akármit probáltam nemtudok hízni. ettem 2 hétig úgy hogy nem sportoltam csak ültem a gépelött és zabáltam de fogytam 1 kilót.
4750 grammosan születtem 54 centivel. akkora voltam hogy eltörött 2 kulccsontom mikor kijöttem. Aztán elkezdtem fogyni és elég vékony vagyok kb 3 éves korom ota.
most 184 centi/ 67 kg
Hát ez érdekes... 4,75 kilóval születtél, aztán elkezdtél fogyni? :D :D :D Én is ennyivel születtem, ráadásul 60 centivel, és olyan vékony voltam 8 éves koromig, mint a vonatfütty. Aztán meg elhíztam, mint az állat.
Két dolog lehet... 1: Amit te zabálásnak hívsz, az valójában csak neked volt az. Ha nem hízol napi 6 étkezéstől, ami mondjuk sok húsból, és még több tésztából, rizsből áll, akkor tényleg más a gond. Lehet, hogy túlműködik a pajzsmirigyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!