Diétának számít az alábbi étrend?
1 napi táplálékbevitelem (84 kg mellett):
2 zsemle, 8 dkg sonka (90kcal körüli), kukoricapehely(10 dkg).
Nincs sok fölöslegem, az iránt érdeklődöm, ilyen étrenddel milyen esélyeim vannak fogyni, és milyen hamar?
nő v. ffi??? életkor?
a zsemle helyett teljes kiőrl. kenyér vagy pufi rizs, a sonka jó minőségű legyen, kukoricapehely helyett zabpehely!
ennyi az egész???
napi 5 étkezés kell!reggel szénhidrát:tk. kenyér+színhús vagy zabpehely vmi joghurttal, de. gyümölcs, ebéd rizs+színhús, du. vmi zöldség, este fehérje: színhús v. vmi alacsony zsírt. túró
Ezt úgy hívják, hogy koplalás!
Ennyit eszel egész nap?
Hogy csinálod, hogy nem esel össze?
19év,F, 194cm
egyébként,valóban koplalni is szeretnék. Nem tudom meddig bízom fiziológiailag, de az éhségérzetet könnyen leküzdöm - intravénásan juttatok a keringési rendszeremben hipotalamuszra (éhségközpont) ható peptidet, ami az éhségérzetemet teljesen kiiktatja. Csak azért táplálkozom, hogy ne essek kómába a vércukorszintem radikális csökkenése miatt.
ügyes vagy, tönkreteszed az anyagcserédet, és később megnézheted, hogy pl. nem lesz székleted, vagy kiszáradsz, vagy vitaminhiány miatt hullani fog a hajad, és fáradt leszel egész nap, meg ingerült.
a másik pedig, hogy 1 hét alatt elég sok súlyt vesztesz. szándékosan nem írom, hogy fogysz, hiszen a mérlegen a leadott izmaid és a távozó víz mutatja a különbséget. nyugodj meg, a zsír, amitől szeretnél megszabadulni, továbbra is ott van rajtad.
éééés könyörgöm, miért akarsz fogyni? normális súlyod van, 194 cm-hez fiúnak kevés is a 84 kg... a lányok nem bírják a gilisztákat. inkább sportolj valamit, attól szép szálkás leszel
Dagadt vagyok és kész....!
legalább is egy ilyen világban, ahol az átlagnak már az anorexiás számít...
Hülye vagy ember?
Most nézek egy filmet az etiópiai éhező gyerekekről, akikről ugye mindenki tudja, milyen állapotban vannak. De még ők is esznek 500 kalóriát egy nap! És ezzel a mennyiséggel is az éhhalál környékén vannak! Te meg szándékosan nem eszel, pedig a súlyod pont megfelel a magasságodnak és az életkorodnak! Inkább kezdj el sportolni, mert elárulom neked, hogy a lányoknak nem jönnek be az anorexiás gebe pasik, sőt! Legyél szép izmos, ne egy pálcika ember!
De azon is elgondolkozhatnál, hogy felkeress egy agykurkászt!
és kinek akarsz tetszeni? az anorexiás b.zi haverjaidnak, vagy LÁNYOKNAK? mert az én barátom 180 cm-hez 72 kg, szép izmos, feszes testtel. ha nekem ilyet mondana, hogy "dagadt vagyok és kész..." majd koplalni kezdene mint egy hülye 14 éves tini p.csa, minimum tarkóncsapnám!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!