Jó ez a zöld tea meg felelő márkáju vagyis jo a zsirégéséhez?
Én rauch zöld teát iszom általában az iskolába is azt viszek napi fél nagyon max 1 litert meg iszom. étkezés után szoktam.. v amikor szomjas vagyok nagyon izlik..
és ugy hallotam fogyasztó hatásu..vagyis serkenti a zsirok égését.. és emeléé járok edzeni konditerembe.. futni 40-50 percet heti 3 szor. és most kezdek majd el szoba biciklizni heti 2-3 szor 1 órát.. és napi 5 ször eszem keves adagokat persze olyan eni valókat amik egészségesek sok fehérje.. és abszolut nem károsak (zöldség,sonka mellehusa stbstb levesek...) max 6 kor vana vacsorám.. az lenne a kérdésem h jo-e eza fajta zöld tea és meg felelő diétát csinálok-e a fogyáshoz. 180 cm vagyok 16 éves 79 kg.
nem tudom konkétan az összetevőjét,de szerintem tele van cukorral és mindenféle fölösleges adalékkal...
inkább vegyél vmi szálas igazi zöld teát!!!aztán készítsd el te, abba pedig ne rakj semmit, idd natur!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!