Ivott már valaki almaecetet és mennyit fogyott?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 20:12
1/4 anonim válasza:
Sokra ne számíts, ha nem alakítasz az étkezéseden.
Mézzel egész iható.
Ha semmi mást nem teszel a fogyás érdekében, és nem eszel többet, kb. egy kiló egy hónapban. Az éves szinten már egész jó.
Pontosan nem tudom, mert diéta és torna kiegészítésére használtam, nem magában.
A fogakkal gyakorlatilag nem érintkezett, csak gyorsan leküldtem.
A bunkóknak meg ajánlom "Az almaeset és méz" című könyvet.
Azóta nem kattognak az ízületeim guggolás közben. :)
2/4 anonim válasza:
:D Bocs, Almaecet és méz, természetesen. Kicsit félrehord az ujjam.
3/4 anonim válasza:
még buta tinikoromban én is próbálkoztam ezzel :D semmit nem fogytam pedig kitartóan ittam, sőt még a citromleveset is kipróbáltam attól sem fogytam semmit. aztán elkezdtem minden este 40 percet tornázni és kicsit kevesebbet enni és lám lefogytam :) azóta is edzek minden héten 3-4 alkalommal.
4/4 anonim válasza:
Szia! En is kivancsi vagyok a valaszokra, mert tegnap kezdtem el fogyasztani. Eves elott negyed oraval egy kiskanal almaecetet oldok fel egy fel pohar vizben, es gyorsam lekuldom...borzaszto ize van, de remelem segit. En inkabb attol felek, nehogy gyomorfekelyt okozzon :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!