Vettem ilyen abonett kenyeret. Ti mivel eszitek?
Figyelt kérdés
Ilyen vékony teljeskiőrlésű lapkenyér. De ötletem sincs mivel lehetne enni? Ugyan úgy felvágottal, mint a rendes zsemlét?2011. febr. 12. 23:58
1/12 anonim válasza:
Persze! Egy kis sonkával,sajttal,kígyóubival,paprikával,főtt tojással,stb-stb,de ugyanúgy megkenem egy kis májkrémmel,sajtkrémmel. Jó étvágyat!:)
25/
2/12 anonim válasza:
Hát én fogyózom ezért BIO vajjal és kevés zsírtartalmú szalámival,BIO tejjel.:)
Sajnos a BIO-dolgok nagyon drágák:S
Eheted mindt a rendes zsemlét:D
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
és nektek elég szokott lenni? Jól laktok tőle annyira, mint egy rendes zsemlétől? Vagy legalább közel annyira..:P:)
2011. febr. 13. 00:26
5/12 anonim válasza:
szinte bármivel eheted amit kenyérrel is, bár lehet nem mindennel lesz jó íze. meg lehet szokni. én a kukoricást szeretem
6/12 anonim válasza:
Nekem a vajkrémekkel ízlik a legjobban, egy kis uborkával, paprikával, paradicsommal megpakolva, (ha van otthon).
Kipróbálhatod, hogy diétás lekvárral vagy mézzel is megkensz egy szeletet, ráteszed a másikat, és lehet enni "édesség helyett".
7/12 anonim válasza:
Ugyanazzal, amivel a sima kenyeret.
9/12 anonim válasza:
joghurttal, túróval, kefírrel, gyümölccsel, zöldséggel, körözött, tojás, felvágott, sajt, vajkrém, önmagában, tejjel, stb stb
10/12 anonim válasza:
én 2 db-ot szoktam összeborítani, és teszek közéjük általában vékony vajkrémet, ubit, paradicsomot, paprikát (Kaliforniaival finomabb), és mivel "erősszájú" vagyok, néha tormát. Kipróbálhatod akár kefirrel vagy yoghurttal. Én ezt szoktam enni reggelire. Mennyei! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!