Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El kénne valami jó hizokura...

El kénne valami jó hizokura :SSS Az is jó ha valamilyen oldalt belinkeltek ahol le van írva! Miaz ami jó sok kaloriát tartalmazz?

Figyelt kérdés

Valaki tudd valami jó kis hízokurát? ti, hogy csinálnátok?

12 éves lány vagyok és 38kg. nagyon keveslem mert az osztálytársaim ilyen 45 kg meg 49 stb..szerintetek? :S anya azt mondja, hogy egyek fehérjét és táplálott és sportoljak is.. elégg válogatos vagyok, elmondok pár dolgot amiket ki nem álhatok: spenot,a káposzta félék(székely káposzta pl.) tökfözelék, krumplifőzelék, kolbász, máj.. szeretnék egy kicsit hízni de nem tudom, hogy kezdjek bele.. nem tudtok valami konkrét jó kis hízokurát? :) a mamám azt mondja talán az étvágygerjesztő segíthet.. mit gondoltok? :) ti próbáltatok már hízokurát, ha igen akkor az milyen volt és mit tartalmazott és mennyi időbe telt? valami jó tanács(étrendell kapcs.)? tapasztalat?

2011. febr. 12. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:

emeld meg a szénhidrátot

reggeli 2-3 szelet kenyér+hozzá zöldségel, felvágott, sajt, tojás

lekváros, mézes kenyér+tej, kakaó ilyenek

ebédre egyél tésztaféléket, krumplit, rizts+zöldségek, hús, hal, tojás, nokedli pörkölttel, rizseshús, tarhonya

vacsorára szintúgy egyél főzelékeket (amelyiket szeretd) husokat, krumplit, rizst, szendvicset, gabonapelyhet szóval jó táplálót

palacsinta, gofri, mákosguba, nudlik, mákos-diós tészta

főétkezéske között egy nagy bögre kakaó, oljaos magvak, túró, joghurtok gyümölcsökkel

2011. febr. 12. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyan ne parázz,és ne foglalkozz hízással,egyél úgy ahogy jól esik.később majd pár év múlva úgyis hízol ha akarsz,ha nem:D nőni is fogsz szóval nyugodj meg,semmiképp se maradsz 38 kg.hugom is annyi idős mint te és ő meg csak 33kg maximum,bár ő extrém eset.xD 12 évesen meg én is annyi voltam kb mint te,nem ettem jobban,de nőttem és már normál súlyú vagyok.szóval csak esszel,nem kell bepánikolni :D a sport viszont sosem árt;)
2011. febr. 12. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
ésszel*
2011. febr. 12. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukádnak igaza van, de egyébként teljesen felesleges hízókúrát csinálnod, ha amúgy rendesen eszel. Úgyis hízni fogsz, ha elkezdesz nőiesedni.
2011. febr. 12. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Rubint Rékát kérdeztem egy netes oldalon pár éve, hogy hogyan hízzak.

Azt tanácsolta, ne egyek két napig, viszont utánna kezdjem tömni magam.

a 2 nap nem evés alatt lefogytam 2 kg-t , de visszahíztam 4-et. :)

mondjuk ez elég 'drasztikus' iskáább egyél sokat, hizlalókat, és sportolj, hogy izmosodj

2011. febr. 12. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!