Szerintetek hány kilót kell fogyjak? ( KÉPPEL)
"Ilyeneken megakadni..."
Szinte minden kérdésnél van olyan válasz, aminek köze nincs az eredeti kérdéshez. Errefelé ez a szokás, sajnos :-D
Szia!
Lehetséges, hogy most le fognak pontozni, de nem érdekel:)
Azért van ez az oldal, hogy mindenki elmondja egyéni véleményét, amit vagy megfogadsz, vagy nem...
Az már a te dolgod, hogy eldöntsd, hogy van-e alapja vagy sem, igaz-e vagy sem... stb.
Tehát 158cm vagy és 68 kiló...
Mivel elég alacsony vagy ezért optikailag még kövérebnek látszol, ha van rajtad egy kis felesleg, mintha magasabb lennél:)
Erre érdemes annak oda figyelmi aki alacsony...
A képek alapján elég sok rajtad a zír szinte mindenhol, de leginkább a hasadon.
Nincs semmi formád, és nincs derekad se...
A karod és a vádlid baromi vastag, még magassarkuban is.
A combod is vastagnak tűnik...
Tehát mindened.
Lehet, hogy azért vagy vastagabb mert van rajtad egy kis izom is, és tudom, hogy örökletes az alakod.
De ez nem azt jelenti, hogy így kell kinézned!
Neked jobban oda kell figyelned az étkezésre!
Hogy hány kilót kéne fogynod?
Erre azt mondom, hogy nem a kiló számit, hanem a centi:)
Tudom, hogy bizonytalan vagy, és azt várod, hogy mindenki azt mondja, hogy dehogy is, jól nézek ki...
De max csak az olyan pasik, fogják azt mondani, hogy csinos vagy akik ezt a tipusú alakot kedvelik.
Sok ilyen van...
De magadnak akarj tetszeni, ne nekik!
Mi ebbe a nem logikus?
Tudom, hogy valakinek ez jön be, másnak meg az...
De a kérdezőböl sugárzik, hogy elégedetlen önmagával, és a jó véleményeket várja megerősítés képpen.
Amikor egyértelműen feleslege van... tudja ő is, és mindenki.
Csak az olyan pasik fogják rá azt mondani hogy szép az alakja, akiknek ez jön be...de ők is tudják , hogy van rajta felesleg!
Ezt így értettem...
De nem fogok már többet magyarázkodni...
Ha valaki valamit nagyon akar, akkor úgyis talál rá módot, hogy lefogyjon és baromira nincs szüksége erre az oldalra.
tegnap 23:54
Pont ezt mondtam, hogy LOGIKUS, hogy az fogja mondani, hogy jól néz ki, akinek bejön, és erre mondtam, hogy ez mindenkire igaz.
Az utolsó mondatod egyébként nagyon igaz, ha mindenki így gondolkodna, negyed ennyi kérdés nem lenne, és nem csak fogyókúra témában:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!