Szerintetek hány kilót kell fogyjak? ( KÉPPEL)
Mivel ide írtál gondolom nem érzed magad jól a bőrödben...és ez az ami miatt fogynod kell :)
10 kiló bőven elég lenne, és akkor tényleg nagyon jól néznél ki szerintem...de így sem vagy kövér, viszont az utolsó ruha nagyon előnytelen számodra, amíg az első kettő nagyon jól áll...+5kiló az a ruha...
Semmiképp ne hallgass azokra, akik azt mondták, hogy 20-at, hacsak nem akarsz deszka lenni.
Látszik az alkatodból, hogy a magasság-110 az nem rád vonatkozik.
Én azt mondom, kb 10-et. (Én is hasonló vagyok, ennyit szeretnék leadni én is.)
Amúgy az első 2 képen tényleg előnyös az öltözéked, csinos vagy, a 3. ruha viszont valóban nem a legjobb választás, erősít. Ha mell alatt fekete lenne, középen is, akkor nagyon jó lenne:-D
Az első két képen jól karcsúsít a ruha, ott azt mondanám, hogy 8-10kg-t fogyj.
De az utolsó képen, viszont eléggé duci vagy, sőt lassan-lassan kövér.... legalább 15, max. 20 kilót kellene fogynod. Én hozzád képest vékony vagyok, pedig rajtam is van háj bőven...
02-09 14:04
Pont ez az, hogy a ruha nem csak javítani, de rontani is nagyon sokat tud (lásd utolsó kép).
Nem ad valós képet. A legreálisabbat az 1. kép adja (abban a ruhában lenne jó látni elölről.)
Mondjuk a felesleg is mindenki szemében máshol kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!