Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap 40 percet...

Ha minden nap 40 percet gyaloglok, de ugy hogy izzadok is kozben akkor lefogyok?

Figyelt kérdés

40 perc alatt kb 4,5-5km-et.

+ ehhez delutan 5 utan mar nem eszek semmit, csak tejet iszok.

most vagyok 165/85

17/L

2011. febr. 7. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én napi 5 órát gyalogolok, de csak izmosodtam, fagyni nem sikerült. Javaslom, hogy valami olyat mozogj, ami átmozgat mindent, és kétnaponta tornázz keményebben, nem kell minden nap. Én kb:62 kg voltam, 166 cm és minden nap megcsináltam egyszer a norbi duci tréning 2-t,és minden másnap fenék és hasizom és figyeltem, mit eszek és mikor. 3 óránként kajáltam keveset, rengeteg folyadék.
2011. febr. 7. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
a tejet 15h után felejtsd el, igyál turmixot, 3 dl víz bele egy fél alma héjastól, garantáltan laktat, ha megint éhes vagy igyál még egyet.
2011. febr. 7. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem egyelőre elég a séta, ha már fogytál a súlyodból, és bírod a terhelés, mehet a lassú kocogás, és annak az időtartamát is folyamatosan növelni.

azért ne éhezz 5től reggelig, vacsira simán ehetsz fehérjét (túró, tojás, mozzarella, natúr joghurt, csirkehusi) és zöldséget, az segít az izmok kiépülésében, és minél több izmod van, annál több zsírt égetsz :)

2011. febr. 7. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég lehet ahhoz, hogy fogyni kezdj.
2011. febr. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!