Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg lehet csinálni 4 "kéthetes...

Meg lehet csinálni 4 "kéthetes villámdiétát" egymás után?

Figyelt kérdés

Elég sokat kéne fogynom, és én könnyebben be tudom tartani a fix menüs diétákat, mint a számolgatóst.

Most találtam négy diétát, kéthetesek, és nem tudok dönteni, ezért úgy gondoltam, hogy szépen végig csinálom mind a négyet.

Ez nyolc hét, papíron valami 30-40 kg környékén kéne fogyni tőle. :DDDD De azt gondolom, sokkal reálisabb, ha kb. 15 kg fogyást várok, főleg az én anyagcserémmel.

Csak attól tartok, nehogy hiánybetegségem legyen.

Sok vitamin, sok fehérje, és kevés szénhidrát: mind a négyben ez a közös, és a szigorú, kötött étrend.

2011. febr. 7. 08:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

:D

Bocs, de nem én tehetek arról, hogy valakinek gondja van az értő olvasással.

Tök örülök, hogy le tudott adni 10 kilót felesleget, komolyan. De ezzel én most mit csináljak?

Arra vagyok kíváncsi, okozhat-e komoly hiánybetegséget, ha csak zöldségen-fehérjén alapuló diétát csinálok 8 hétig.

Erre ha nekem valaki leírja a kedvenc csirkemell receptjét, ugyanúgy le fogom pontozni.

Azt is kösz, hogy menjek orvoshoz, de tessék kipróbálni: egyszerűen évekig nem történik semmi. A rendelőben üléstől se fogyott még senki.

A mozgásról: bogaram, gyerek ki hozzám reggel.

A napi menü: holnap fát kell hasogatni, egy rönk kb. 15 kg, de van nehezebb is. Na ezt kell párszor meglendíteni, és jól odavágni, hogy széttörjön. Ergo: 15-20 kilóval "szálkásítok". Ezt utána fel kell hordani. Több mázsát fogok megmozgatni. Mindezt csak reggel.

:D Ehhez képest pihenés, hogy bekapcsolok egy dvd-t és fél kilóval lengetem a karomat.

Az aerob mozgástól épp csak a sokat emlegetett orvos tiltott el, mert túl nagy a túlsúlyom, futni járjak vagy egyéb hasonló terhelésnek tegyem ki a szervezetem.

Akkor most miről is beszélünk?

Konkrét kérdésre konkrét választ várok.

Nem kell itt félrebeszélni, meg kampányolni a testmozgás mellett, és nem kell süketelni az ésszerű étkezésről, mert nem ezek elhanyagolása okozta az elhízásomat.

Felesleges itt osztogatni az eszeteket, a végén nektek nem marad. :D

Aki nem tudja a kérdésemre a választ, azt megkérem, ne itt koptassa a billentyűket. Grafománok kíméljenek!

2011. febr. 7. 13:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!Ha van vitamin,fehérje,és valamennyi szénhidrát mind a 4 villámdiétában,akkor szerintem nem fog hiánybetegség kialakulni.Azért az én tanácsom az,hogy ne egyhuzamban csináld végig,hanem egy kis szünetet tarts közöttük.Addig mondjuk eheted a normál adagod felét,kétharmadát(amelyikkel még bírod csinálni a napi dolgaidat).

Nagyon jó fogyókúránál az ananász és grapefruit nyersen.

Anyagcseregyorsítónak esetleg aszalt szilva,sárgabarack is jó.De ha minden kötél szakad,akkor laevolac szirup(nem hosszútávú megoldás,de néha nagy megkönnyebbülést okoz :-)).Hozzászokni meg nem lehet,mert nem hashajtó,csak székletlazító.

Minden jót!

(priviben elküldhetnéd az egyik diétát :-))

2011. febr. 7. 13:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

olyanokat vetsz a szememre, amiről én nem tudhatok, mert nem írtad le! Az anyagcserédet említetted érintőlegesen, de ettől pl a mozgás független tanács, tehát nem értem, miért akadtál ki. Ja, merthogy azt sem írtad, hogy kemény fizikai munkát végzel: akkor én honnan tudjam? Amit írtam, az igenis konkrét válasz volt, sajnos igaz, hogy a sötétben tapogatóztam, mert te nem közölted, hogy ezekre a tanácsokra nincs szükséged!

Honnan a fenéből tudjam, hogy te mennyi fát cipelsz, meg mit csinálsz reggel, ha nem írod le? Hogy vársz mégis vegytisztán precíz tanácsot, ha ezeket b@szod megmondani?

Amúgy az aerob mozgás a cipekedéstől különbözik: magas pulzusszámmal végzett nagy ismétlésszámú ritmikus gyakorlat a becsületes neve, és nem karlengetés - a fahordás erősít, szálkásít, de zsírt nem éget... Hogy orvos tiltott el, az sem volt sehol leírva. Nem kellene olyasmit mások fejére olvasni, amit nem közöltél velük.

Nem én beszéltem félre, hanem te nem voltál elég konkrét, hiába is állítod, hogy igen. Az elejtett félszavaidból nem tudok annyi mennyiségű infót kitalálni gondolatolvasással, amit te számonkérsz rajtam.

Ha az itt említett infókat a kérdésben írod le, akkor egész másképp válaszolok. Bár lehet, akkor is lebaz+elnél, csak úgy, mert az megy 50 kiló túlsúllyal is :)

10 kiló felesleget is ugyanúgy kell leadni, mint 50et, csak óvatosabban kell nekikezdeni és tovább tart. Nagyon banálisra lefordítva-lebutítva így van ez. Így a tanácsaim nem voltak teljesen haszontalanok, max nem voltak használatra készek.

Sajnálom, hogy nem tudtam érdemben segíteni, de tudod "bogaram", a problémádat az alábbi képpen is meg lehetett volna fogalmazni:

"Köszi, de sajnos az én esetem más. A túlsúlyom nagyobb, és nehéz fizikai munkát végzek, így nekem nem pont úgy működnének a dolgok, ahogyan neked. Olyan tanácsokra lenne szükségem, amiket kifejezetten az én helyzetemben hasznosíthatok"

Látod? Így kommunikálnak értelmes, gyerekszobában nevelt felnőttek, még akkor is megállja a helyét, ha a köszi-t lehagyod az elejéről. A baz+elést igazán le lehet spórolni.

Nem félek, hogy nekem nem marad eszem, én szívesen adok tanácsot, és neked nagy szükséged is lenne egy kis modorra és józanészre, "bogaram". Nálad nem az 50 kiló felesleg a legnagyobb promléma, hanem az okádék stílusod, az unintelligenciád.

Pontozgassál le nyugodtan, abban a tudatban, hogy a hihetetlen rátarti stílusoddal egy dietetikust küldtél el a fenébe. Miért nem tudtad ezt eddig? Ja, mert nem közöltem. Azért kitalálhattad volna a kmommentemből, baz+. Sebaj. Biztosan akad majd másik szakember, aki ingyen, pusztán ex-túlsúlyos együttérzéséből segít neked (bruhhahhha).

Csá "Bogaram".

Mindenki más, akinek segítségre van szüksége, priviben elér.

2011. febr. 7. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehet hiánybetegséged. A villámdiéta NEM jó neked. Hiába kérded meg 3x, nem jó. Be kell állni egészséges ételekből álló, csökkentett mennyiségre.

Ettől Lagzi Lajcsi is lefogyott. Egyél fele annyit, mint ezelőtt, de jó, értékes ételeket! Zöldség, gyömölcs, gabona, kevés hús.No liszt, no cukor.

Ha mindenképp ragaszkodsz a villámdiétákhoz, akkor mellette nagyon sok friss gyümölcs(nem 2 db, hanem 2kg/nap) és dupla adag Béres-csepp. Különben kinyírod magad.

Lehet, hoyg lepontoznak engem, hogy ez nem szakszerű, de bevált.

2011. febr. 8. 08:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Nézd meg a tápanyagtáblázaot, írd ki a menü mellé!

A villámdiéták mind hiányosak, ezért nem szabad hosszan csinálni-.A zöldség - fehérje mellettt a B vitaminokat és a nyomelemeket kell mesterségesen pótolnod.

Az egészséges, kiegyensúlyozot étrendet azér forszírozzuk, mert amellettt egészséges embernek beáll normálra a súlya. Ha nem, akkor valami betegség van a háttérben, amin csak orvos segíthet.

Herbária elhízás elleni teája

aranyvesszőfüvet, bodzavirágot, borsmentalevelet, tealevelet, édesköménytermést, kutyabengekérget és lestyángyökeret tartalmaz, melyek együttes hatása révén a tea képes csökkenteni az étvágyat, emellett serkenti az emésztést, és gátolja a felesleges tápanyagok felszívódását is. A teakeverék mindemellett enyhe vízhajtó és salaktalanító hatással rendelkezik, így hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez is. A tea fogyasztása során nem kell félned a mellékhatásoktól, sőt, az elhízás elleni készítmény még az olyan, fogyókúra során jelentkező kellemetlen tüneteket is enyhíti, mint a puffadás és a fáradtság.

Csalán, gyermekláncfű

[link]

2011. febr. 8. 08:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

A válasz: nem.

2011. febr. 8. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Aki ide írt mind segítő szándékkal tette, így ha nem is tudod elfogadni a válaszukat nem kell kioktatni őket, bár igenis igazuk van.

55 kgot nem szed csak úgy fel egy hónap alatt az ember.

Betegség miatt jött fel? Akkor is a te hibád hiába keresel rá kifogásokat, mert már rég kilehetett volna deríteni,hogy miért történt, ismétlem magam, nem egy hónapja történt,és mondjuk akkor az 55 helyett még csak 20nál tartanál!

Ez ugyanúgy egy cselekvés azért, hogy lefogyj, vagy épp azért hogy ne hízz meg.

Az anyagcseréről meg csak annyit,hogy sokkal jobb ha nem gyógyszerrel segítesz rá, hanem mozgással!

És nem igaz,hogy nincs olyan mozgás, amivel nem erőlteted meg magad.

Van olyan dvd is aminek a nevében is bent van,hogy ducitréning, tehát bárki csinálhatja.Te is.

És nem azért írjuk ezt, mert rosszat akarunk, inkább pont azért, hogy lebeszéljünk arról amivel készülsz tönkretenni a szervezeted. Hogy gondolod,hogy az a diéta ami 8hétig tart 40kgos fogyást ígérve egészséges lehet(Egyenként sem az, de mondjuk rá,hogy két hét koplalás még nem olyan vészes a szervezet számára)??

Alapból egy olyan embernek aki keveset eszik sem az, de te valószínűleg sokkal nagyobb mértékben csökkentenéd az étkezésed ezalatt, ami azt a következményt vonja maga után,hogy még jobban lelassul az anyagcseréd.

Szeretném megkérdezni tőled,hogy mire számítasz, hogy utána ugyanúgy eszel és nem jön vissza semmi??

És azt se vedd figyelmen kívül,hogyha te most 2 hónap alatt 40kgot fogysz, a bőröd nagyon szépen megereszkedik...nemhiába mondják azt az okosok,hogy heti max egy kiló az egészséges, ami csak 8 kiló lenne, de te olyanba kezdesz,ami 40et ígér...

Egyébként nem szoktam ilyen durván véleményt nyilvánítani, csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell azokat bírálni akik segíteni akarnak!

2011. febr. 8. 11:01
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ritka nagy tahó vagy. Ugye nem nő vagy? Az lenne csak a szégyen.

Azt írod a hsz-eidben: konkrét kérdésre konkrét választ vársz, nem kell a mellébeszélés, te a mások sztorijaira nem vagy kíváncsi, mert az nem vonatkozik rád.

Őszintén: te sem tudod, mit beszélsz. A kérdésedre (Meg lehet csinálni 4 "kéthetes villámdiétát" egymás után?) mindenki megadta a válaszást, a KONKRÉT válaszát.

A válasz egyértelműen NEM, ha jót akarsz magadnak, NEM csinálhatod meg a négy diétát egymás után.

Amit a konkrét kérdésed után leírsz, az a te esetedben ugyanaz a mellébeszélés, amit mások kommentjeiben a szemükre vetsz. Abban már nem hangzik el se kérés, se kérdés, így ha mindenki annyit írt volna, hogy IGEN vagy NEM, akkor se jártathatnád a szádat, hogy nem kaptál megfelelő választ. Ez egy eldöntendő kérdés, egy szóval meg lehet válaszolni, ezt egyes elvetemültek megfejelték egy-két jótanáccsal, mert süt rólad, hogy hozzá se tudsz szagolni a helyes diétás életmódhoz. Ejj, mekkora parasztok, hogy segíteni akartak, mi?

Ne aggódj, többet biztos nem teszik :)

2011. febr. 8. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!