Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 2x2 ora Zumba -tanccal +...

Heti 2x2 ora Zumba -tanccal + kevesebb kajaval mennyi ido alatt fogyhatok le 10-15kg-t? Most vagyok 165/85

Figyelt kérdés
eddig vegkepp nem sportoltam
2011. febr. 5. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem olyan 3-4 hónap alatt.

sok sikert!:)

2011. febr. 5. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:

3-4 honap alatt komolyan sikerulhet -10-15kg ?

jujjjjj nagyon koszi :))

2011. febr. 5. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Heti 2 edzéstől nem hinném.

Havonta növeld az edzés számot heti 1el.A cél heti 5 edzés.

A ch-t meg ezzel arányosan csökkentsd.

Fehérjét meg egyél rendesen,mert különben puhatestű leszel a végére:).

2011. febr. 5. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de heti 4x1 óra zumbával 5 kilót fogytam 73-ról 68-ra 4 hónap alatt. Diétázom(nem fogyózom, mivel szoptatok) de teljesen kenyér, liszt és cukormentes az étrendem. Még legalább 10 kilót kéne fogynom.

De lehet, hogy ez egyéni nálam, és nálad gyorsan megy majd.

2011. febr. 5. 23:48
 5/5 anonim válasza:
Nem az utolsó ellen akarok szólni, de egy barátnőm, aki 168 centi és szintén 73 kiló volt, csak sima fogyókúrával fogyott 4-5 hónap alatt kb. 8 kilót. Egy kicsit alacsonyabb, és kisebb súlyú barátnőm pedig fogyókúra és heti 3x-4x-i zumba, plusz 2 táncórával 2-3 hónap alatt fogyott 8-at (alapból izmos volt) és izmosodott, feszesedett :) Még folytatja, szerintem azóta már megvan a 10 is, én látom rajta, csak még nem kérdeztem :) Én most fogom kezdeni, sziontén 169 centi, 72 kilóval..bár már az úszástól beizmosodtam, de ez zsírt is fog égetni :))
2011. júl. 8. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!