Főtt krumplitól lehet hízni?
Figyelt kérdés
Köszi.
Beteg vagyok, és csak ezt lehet ennem, ezért kérdeztem.
2011. febr. 4. 10:15
1/4 anonim válasza:
Így nem. (Gondolom, nem eszel 2 kilót.)
Akkor hízlal, ha tocsog az olajban.
Tény, hogy szénhidrát, de betegen megenni pár szem krumplit (mást úgysem eszel), nem hízlal. Kicsit sózd meg, hogy a sót is pótold.
Viszont nem csak ezt eheted. Nagyon jó az üres főtt rizs (fehér rizs, a barnát nehezebb emészteni, megterhel!) és a főtt répa is. Meg a sütőtök, de az már nincs/nem finom.
És kellene innod sok folyadékot, sajnos olyanokat is, amiben cukor van (rostos és nem édesítős), hogy ne gyengülj le teljesen.
2/4 anonim válasza:
Csinálj krumplipürét és még forrón reszelj rá sajtot! nyami :)
3/4 anonim válasza:
Te tényleg beteg vagy, h emiatt aggódsz már bocs! Ha beteg vagy egy kis levest illene magadba nyomnod, mert ha nem eszel a szervezeted még jobban legyengül és csak nehezen tudsz meggyógyulni illetve sok folyadék szóval ne krumplit egyél hanem egy jó kis húslevest!
4/4 A kérdező kommentje:
igen komyolan beteg vagyok ma is egész nap hánytam meg feküdtem ! És ha tudni akarod ma sem ettem semmit!!
2011. febr. 4. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!