Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki milyen módszerrel vette rá...

Ki milyen módszerrel vette rá magát, hogy ne "csak holnaptól" kezdje el a fogyókúrát? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Sajnos most kéne megállítanom a folyamatot kb 8 -10 kg plusz van rajtam amitől szeretnék meg szabadulni, mivel babát tervezünk a következő évben szeretném előtte leadni, hogy ne hízzak meg nagyon a terhesség alatt. DE nem tudom rávenni magam nekiállok immel ámmal és lassan már semmi ruhám nem jó rám és mindjárt nyár!! Ha tudnátok jó módszereket írni, hogy mivel vegyem rá magam szívesen venném. Barátnőm fényképet szokott a hűtőre ragasztani magáról a régi időkből nekem az nem vállik be. (hátrányom, hogy étteremben dolgozom és mindent ehetek amit csak kívánok, ugyanakkor ehetnék bármilyen salátát is de ha választani kell...)
2011. febr. 1. 09:11
 1/9 anonim válasza:
Egyél úgy mint egy kisbaba, 3-4 óránként, bármit, bármennyit de közte semmit. A szervezet 3 óráig emészt, 4. órában fogysz. Könnyűnek tűnik és hihetetlennek mivel csoki, kenyér, bacon sem tiltott de nehéz az elején hogy 4 óráig még egy rágót se kapj be. Ez garantált fogyás, ennél jobbat sosem próbáltam és működik.
2011. febr. 1. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
sokat álltam elszörnyülködve a tükör előtt, és amikor csokit kívántam ráálltam a mérlegre :D
2011. febr. 1. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Ragassz a hűtőszekrényedre önmagadról, a szűk ruháidban készült fotót és nem lesz kedved kinyitni a hűtő ajtaját....
2011. febr. 1. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy aki csak holnaptól kezdi típus, az akármikor kezdheti, úgysem csinálja végig. Mivel belőle hiányzik az akaraterő. Ha még annyi erő sincs benne, hogy ne egyen aznap, akkor nem fogja kibírni több hónapig. Mondom, tapasztalat.
2011. febr. 1. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a módszer: el kell döntened magadban, hogy valóban akarod-e csinálni.

Akarod?

Ha igen, akkor MOSTANTÓL fogyókúrázol. Kifogás nélkül.

2011. febr. 1. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nem megy máshoz! Mert hiába akasztgatod ki a képeket a hűtőre, ha azt mondod, hogy oké, holnaptól!

Nálam az válik be legjobban, ha felszedek pár kilót, hogy először sportolni kezdek. Aztán már aznap rájövök, hogy minek izzadok én a taposón egy órát, ha utána visszazabálom! Nálam ez jó visszatartó erő szokott lenni!

2011. febr. 1. 12:25
 7/9 anonim válasza:
Hát el kezdett szorítani a nadrágom és ez nem tetszett, meg a tetkók is nagyon megtetszettek és ugye zsíron nem nagyon tetszetős úgyhogy hát belevágtam. Először kenyeret hagytam el, mert a gyerekoromban nagymamám által készített, sőt a boltban árúlt is finom volt, de a mai... Szalámikat, meg boltban készített kaloriadús cuccokat meg akkor hagytam el amikor ellátogattam egy kolbászgyárba és láttam hogyan készül (undorító). Sport: a ez a legtöbbeknél a probléma. Én dühből kezdtem el sportolni, mert felidegesített, hogy 2 éve a legjobb voltam tornában minden téren, most meg ilyen nyomi vagyok, hogy 100 felülés is nehezen megy, amikor 1000 et csináltam meg sokszor.
2011. febr. 1. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor megkívántam egy sütit, sült szalonnát, vagy bármit, belenéztem a tükörbe ahogy a régi nadrágom épphogy összeér és kibuggyan körben a hájam. Szörnyű... Páromnak így is tetszem, de magamnak nem! A 90 napost csinálom 3 hete, először lefutott 5 kiló, de valahogy visszajött másfél kiló, szerintem azért mert baromság hogy bármennyit ehetünk abból ami aznapra elő van írva... Mennyiség is számít. Csökkentem felére a kajámat. Nyárra nem akarok dagadt lenni... 107 cm és 80 kg voltam év elején. 65 szeretnék max lenni.
2011. febr. 1. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
...az előbbi vagyok. Nem 107 cm vagyok hanem 170 centi. :D
2011. febr. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!