Nagyon nagy sulyfeleslegnel normalis, ha az elsö honapban 10kg lemegy?
Figyelt kérdés
130kg rol indultam,tudom,hogy rengeteg, de hormonalis gondom volt korabban,azt mar gyogyszerrel helyre hoztuk,es egy honapja dietazok. Eddig 10kg ment le, napi 1000 -1500 kaloriat eszek, mindent eszek, csak cukor helyett edesitöt hasznalok, lisztet pedig semmihez, de rozskenyeret eszek, meg sovany hust is, megminden fele halat, kagylot, rakot, rengeteg gyümölcsöt,zöldseget, sovany tejtermekeket sajtot is stb... Szoval cseppet sem erzem kemenynek a dietamat, meg a csoki sem hianyzik. Normalis az, hogy mar lement tiz kilo, mennyi lehet ebböl a zsir?2011. jan. 30. 22:24
1/8 A kérdező kommentje:
Ja,es tornazni csak most egy hete kezdtem.
2011. jan. 30. 22:26
2/8 anonim válasza:
igen, ez teljesen jó, ha már 10-15 kiló körül lesz a plusz, akkor le fog lassulni a fogyás üteme.
3/8 anonim válasza:
szerintem ekkora súlyból nem gond, persze lehet, hogy drasztikusan csökkentetted az adagot... lehet úgy jobb lett volna, ha mondjuk minden héten 500 kcalt csökkentesz az eddigekhez, és addig mész, míg el nem éred az 1500öt
4/8 anonim válasza:
teljesen normális, sok felesleges vizet tárolt a szervezeted. ha ezt "megállni" látod, majd ne aggódj, kis viz visszajön, de a hájacska megy le. kitartást!
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszokat!
Ennel nagyon sokkal többet amugy sem ettem,ezert sem erzem ezt annyira drasztikusnak,csak nagyon sokat nasiztam csokit edesseget,amit nyilvan elhagytan,de egyaltalan nem zavar. A lenyeg,hogy este hat utan nem eszem. Gyümölcsöt,zöldseget ezelött is sokat ettem,a fö gondom az volt, hogy szinte egesz nap nem ettem, csak este, akkor sokat, meg sokat nasiztam.
2011. jan. 30. 22:54
6/8 anonim válasza:
Napi 1000-1500 kalória az koplalás 130 kg-al. Így lefogysz és vissza fogod hízni, mivel ez a diéta tarthatatlan. Miért nem eszel 2000-2500 körül, akkor lefogynál szépen lassan, akár több év alatt 80-ra, és ott maradna.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem ezt az orvosom tanacsolta,es havonta egyszer megyek is hozza ellenörzesre,ha nincs semmi gond, ha van. De en nem erzem, hogy koplalnek, meg mint mondtam,amugysem ettem ennel sokkal többet, magat a 130 kilomat pedig alapvetöen hormonalis problema idezte elö, nem pedig a mertektelen eveszet.
2011. jan. 31. 09:15
8/8 anonim válasza:
Tök hülyeség ez az éhezel és vissza fogsz hízni duma. Jó lenne azt megérteni, hogy nem mindenki zabál 3-4000 kalóriát aki túlsúlyos. Ez már egyálatalán nem éhezés. Az 1200 kalória is bőven tartható, és nem is éhes mellette az ember, csak meg kell válogatni mit eszünk.
Kérdező, szerintem teljesen jó. Én is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!