Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni,...

Hogyan tudnék lefogyni, otthon úgy h nem éhezek és nem szedek semmit?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 160 cm és 56 kg. (Ez sok?)Én kövérnek látom magam.. Minden nap csinálok 50 felülést 2-3 percig lábcserét és fenékemelést. Ezt naponta reggel(nemmindig)és este(mindig). Este nem vacsizok és reggel is csak 10-11 körül eszem ugye a suli miatt. március elejéig muszály leadnom pár kg-ot(kb 46-49 kilo szeretnék lenni.) nem fogok semmi kazettát venni.. otthon a szobámban szeretnék tornázni. Úszni járok. Minnél hamarabb válaszokat szeretnék léccccccccccccccccii. Előre is köszí mindenkinek
2011. jan. 30. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem elég pár kilót fogyni, illetve inkább formásodnod kellene, ha kövérnek látod magad. íme a recept:

cukros, lisztes kaják kiiktatása vagy minimalizálása, helyette sok fehérje, zöldség, gyümölcs, szárnyas husi. szénhidrátból jó minőségű, azaz telj. kiőrlésű kenyér, krumpli, barnarizs, zabpehely. este sok fehérje, azaz túró, tojás, sovány tejtermékek.

napi legalább 2 liter víz vagy cukrozatlan tea, heti 3-4 intenzív, de nem lihegős aerob mozgás (aerobic, futás, kocogás, gyors séta, bicikli, úszás, táncolás).

napi 5x-i kis étkezés, sose legyél éhes, de ne is zabáld degeszre magad, mindig annyit egyél, amennyi után már épp nem vagy éhes.

2011. jan. 30. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Sportal és kis odafigyeléssel.Kaja előtt mindig igyál egy poháér vizet,juice-t stb.Ha megéhezel megint inkább igyál,lehet csak szomjas vagy.Este 6 ig probáld meg az utolso étkezést befejezni.Egyél sok gyümit.
2011. jan. 30. 15:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Most elkezdtem egy könyvet olvasni és mindenkinek csak ajánlani tudom : Jay McGraw - Ideális Testsúly egy életen át.. ! :)
2011. jan. 31. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:

:)hm.

Reggel szénhidrát. Ezalatt ne a kakaós csigát értsd!:)

Teljes kiőrlésű kenyeret egyél:)Gépsonkával pl. Vaj nem ajánlatos.

Délben szénhidrát+fehérje. Hal/csirkemell rizzsel/zöldséggel, ilyesmik.

Uzsonna, és a vacsora lehet ugyanaz, ez pedig csak fehérje legyen, vagy zöldség. Túró, natúr joghurt..:)

Az úszás jó:)Akár futni is eljárhatsz tavasszal

Sok siekrt, remélem segítettem.

2011. febr. 2. 21:44
 5/9 anonim válasza:

tökre nem egézséges,ha nem vacsorázol,mert még fejlődésben levő szervezeted van.a lényeg,hogy folyamatos legyen az anyagcseréd,amit legkönnyebben kajálással tudsz fenntartani.javaslom vacsira a gyümölcsöket/joghurtokat,mert nem hizlalnak,de lesz mit emésztenie a gyomrodnak.

17/L

2011. febr. 3. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
[link] így :)
2011. febr. 3. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. egy kérdésem lenne még. többen írják hogy este 6-i fejezem be a kajálást. ez így jó ??
2011. febr. 3. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. Akkor ne egyél hat után ha fél 9kor fekszel le. Lefekvés előtt 2,5 órával ne egyél
2011. febr. 4. 14:01
 9/9 A kérdező kommentje:
köszzi
2011. febr. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!