Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire draga a fogyokura?

Mennyire draga a fogyokura?

Figyelt kérdés
3500 ft-bol biztosithatom a heti etrendemet? ugy hogy egeszseges legyen? nektek mennyibe kerul egy het?
2011. jan. 29. 16:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
én is egyetemista vagyok, és nekem kb. heti 4ezerből jön ki a kaja (van, amikor kevesebb, van amikor több). Auchanba járok vásárolni, mert szerintem az a legolcsóbb. Ja, és 2 héten egyszer hazamegyek, akkor nagyim vesz nekem 1 kg csirkemell filét és lefagyasztja, azt elhozom. Hátha rá tudod venni az otthoniakat erre, az kb. 1300 ft, ami kéthetente egy családnak nem olyan megterhelő, mint neked, aki gondolom ösztöndíjból v. szoctámból élsz. Ha otthon marad vmi fogyis kaja, azt is csomagoltatok magamnak. Aztán van ilyen 1 kg-s zöldségkeverék, kb. 250 ft, 5-6szorra elég, és jó adag jut belőle párolva. a barnarizs tényleg jó ilyen előfőzött izében, én 150-ért szoktam venni, és 4x-re elég, ami mondjuk 1 hétre pont jó. fejes salátát szoktam venni, hagymát, uborkát, ezek viszonylag olcsóbbak. Ha épp úgy jön ki, veszek hálós paradicsomot, igaz 500 ft, de legalább 10 db van benne. Pufirizs kb. 150 ft, én 2-3szorra szoktam megenni. Tojást is veszek 1 dobozzal, az is elég egy hétre. Aztán én egy félkilós túrót veszek 1 hétre, az olyan 350. meg tk. kenyeret 200-ért. gyümiből mostanában narancs, múltkor 150 volt kilója. szóval meg lehet oldani, csak nagyon oda kell figyelni, meg előre megírni az étrendet, ahhoz listát írni és akkor tuti nem veszel meg feleslegesen semmit.
2011. jan. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!