Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire draga a fogyokura?

Mennyire draga a fogyokura?

Figyelt kérdés
3500 ft-bol biztosithatom a heti etrendemet? ugy hogy egeszseges legyen? nektek mennyibe kerul egy het?
2011. jan. 29. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem napi fél kiló csirkemell az alap. Az már magában van pár ezres. :D A normális étrendnek ára van sajnos. Bár ha belegondolok, hogy egy pizza mennyibe kerül nem vészes.
2011. jan. 29. 16:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Fú... hát bizony a barnarizs, durumtészta az nem olcsó mulatság. Csmell se... a zöldárú se télen, ezért késő-tavasszal nyáron sokkal jobb fogyózni mikor könyebben hozzájutsz a gyümihez, zöldséghez.

De ha azt nézed pl. h a gyorskaják mennyibe kerülnek, és pl. egy mekis hamburgerből min 2-3kell megenned hogy jóllakj, árban ugyanott vagy.

A fehér kenyér - tk kenyér ára között is van különbség :( Tudom nem sok, de sok kicsi sokra megy.

2011. jan. 29. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:

koplalj

akkor nem kell költened semmire :D

2011. jan. 29. 16:18
 4/11 A kérdező kommentje:
a hus csirkemell kell legyen? mondjuk csirkecomb nem lehet?
2011. jan. 29. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:
amugy gyors kajat nem eszek kozel 1 eve, a heti penzem meg is elmegy :D
2011. jan. 29. 16:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nem olcsó. :( A normálisabb húsok (és fogyihoz CSAK azok jók) elev drágábbak a többinél. Zöldség, gyümölcs sem olcsó -főleg, hogy ajnálatos napi szinten fogyasztani. Sajnos a hal sem az olcsó kategóriába tartoztik (ponty, pangasius felejtős fogyi idején, inkább hekk és tonhal, lazac a jók). A teljes kiőrléső kenyérek és az olívaolajnak is ára van. Light vaj és sajtok mondjuk ugyanannyiba kerülnek mint a nem lightok. Viszont az ásványvíz olcsó! :)
2011. jan. 29. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Egyszerűen azt csináld, hogy ugyanazt eszed, csak kevesebbet. És mozogj többet. Ez tuti megoldás.

3500 Ft-ból is ki lehet hozni jó étrendet, pl. reggelire mehet két szelet felvágottas toast kenyér, ebédre vegyél valami fagyasztott zöldséget, amit megpárolsz és tejföllel, pirított morzsával vagy egy kis sült hallal megeszed, vacsorára meg két főtt tojás. Közte egy-egy alma. Ezt ha hipermarketben vásárolsz, simán kihozod heti 3500-ból.

2011. jan. 29. 16:25
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért aggódik akinek nincs pénze,a szegény ember jellemzője,hogy sovány

Na vajon miért ? Mert általában a szegény ember nincs mitől elhízzon,de talán elmesélnéd nekünk a sztorit

egyébként pedig a legolcsóbb fogyúkúra: a kevés étel,függetlenül attól,hogy mi - és ez olcsó is

2011. jan. 29. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, néhány embernek miért kell úgy reagálnia, ahogy teszi. Ahogy én értelemezem, egy diákról van szó, valószínűleg a szülei miatta nem fognak változtatni, a zsebpénze 3500 Ft, ezért ebből oldaná meg az étkezését. Értelmezni kellene a helyzetet, nem egyből oltogatni, hogy szegény ember nincs elhízva, ami egyébként nem teljesen igaz, mert a szegényebbek inkább kenyeren, tésztán élnek, mint húson, zöldségeken, pont ezért köztük is akad elhízott, nade ez más téma.

Kérdező: hasonló helyzetben vagyunk. Én úgy oldottam meg, hogy ebédre azt eszem, ami itthon van, csak odafigyelek, hogyha tésztás étel, akkor kevesebbet eszem, vagy esetleg, ha van itthon zöldség, hús, akkor készítek magamnak valamit. Vacsim legtöbbször tojás, mert az mindig van itthon, hetente tudok venni 1 túrót, ezt két vacsira szoktam elosztani, ha pedig hús volt ebédre, s még maradt, akkor pedig abból vacsizom. A többi étkezésre magamnak veszem meg az ételeket, reggelire egy tk zsemlét szoktam enni, ez 45 Ft, csirkemellsonkát rakok bele, 3-400 Ft között van 20 deka, ezt 4-5 reggelire szoktam elosztani, tejet is szoktam inni, mindig van itthon, így azt nem kell vennem. Tízóraira heti 1x vmilyen magvat eszem (100 g mogyi 100 Ft, ezt 3 részre osztom el), a többi nap általában gyümölcs, leginkább alma vagy mandarin, ezek nem olyan drágák (mandarinból ilyen hálósat 200-ért is kaphatsz, elég sok van benne, pár napig elég). Uzsonnára joghurtot szoktam venni, legtöbbször natúrt, a coop-os 70 Ft-ba kerül, néha ízesítetett veszek, ilyenkor densiát, abban vmennyivel kevesebb is a ch, mint a többiben, ez 80 Ft. Azért próbálj meg beszélni szüleiddel, ha minden étkezésen nem is, valamennyin hátha tudnának változtatni. Nekem pl. vesznek csirkemellet valamennyit, így heti 2-3x biztos, hogy tudok azt enni, több, mint a semmi :). S így hogy eltelt pár hónap, látják, hogy komolyan gondolom ezt az egészet, egyre jobban figyelnek rám, pl. vettek nekem barnarizst, ha van itthon palacsinta, van félre rakva nekem túró (nincs bekeverve cukorral meg ilyenek), s így natúran eszek meg egy palacsintát. Egyébként 200 Ft körül volt egy doboz barnarizs, amit 4 étkezésre el lehet osztani.

2011. jan. 29. 19:02
 10/11 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszokat !!

amugy egyetemista vagyok, es ennyi a het penzem. ebbol biztositom 80% ban az etkezest. es utolso elotti, hidd el nekem ha veszek 2 kg krumplit tobbszor eleg mint 2 kg paradicsom, vagy joval olcsobb mint 2 kg csirkemell. de orulok neked, hogy rozsaszin az eleted.

es amellett hogy fogyokura, legyen valamennyire egeszseges.

2011. jan. 29. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!